• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Παρά το ότι ο ΕΟΔΥ χθες ανακοίνωσε 14 νέα κρούσματα στην ΠΕ Καβάλας (τα περισσότερα στην ΑΜΘ), η γενικότερη κατάσταση στο Νομό μας είναι πλήρως ελεγχόμενη. Αυτό φαίνεται κυρίως στους ασθενείς του Νοσοκομείου που και χθες παρέμειναν στα γνωστά επίπεδα. Αναστολή λειτουργίας σε ένα ακόμη τμήμα του 7ου Γυμνασίου, κανένα νέο κρούσμα σε μαθητές δημοτικών- νηπιαγωγείων. 3 ενήλικες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό στα 134 τεστ που έγιναν στο Παληό.

 

Ολοκληρώθηκε η δωρεά μικρού αυτοκινήτου από τον ΑΟΚ στο ΕΚΑΒ, δωρεά στο ΕΚΑΒ και απινιδωτή. Εντός των ημερών εγκαθίσταται απινιδωτής πλησίον της αίθουσας επιβατών στο κεντρικό λιμάνι. Ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης διέψευσε σενάρια μεταφοράς παράνομων μεταναστών στην πρώην Φωνή της Αμερικής στο Αγίασμα. Κανείς δεν γνωρίζει αν θα μεταφερθεί στην Καβάλα από την Αλεξανδρούπολη το γραφείο ασύλου. Το Μικτό Ορκωτό του Εφετείου Θράκης επιβεβαίωσε την ποινή 4 φορές ισόβια στον Ανδρέα Χτενά για το τριπλό έγκλημα της Θάσου και τη δολοφονία Σιδηρόπουλου στην Καβάλα.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε την επιτροπή εθνικής άμυνας της Βουλής. Τη Θάσο επισκέφθηκε η Τάνια Ελευθεριάδου. Εν μέσω πανδημίας ο Δήμος Καβάλας απολύει σχολικές καθαρίστριες, αναφέρει ανακοίνωση του Χρήστου Ποτόλια. Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ανακοίνωσε το ωράριο λειτουργίας της αγοράς ως το τέλος του μήνα. Ευχές στον Μάρκο Δέμπα για την μικρή περιπέτεια με την υγεία του από την παράταξη του Κίμωνα Παπαδόπουλου. Εντός του μήνα οι απαραίτητες για την εκπόνηση μελετών γεωτρήσεις στην πεσμένη γέφυρα. Ανακοίνωση της οργάνωσης Θάσου του ΚΚΕ για τη διακοπή των δρομολογίων στη γραμμή του Πρίνου.

 

40 χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος ο Φυσιολατρικός Όμιλος. Η δημοτική κοινωνική «Αλληλεγγύη» στηρίζει με εξοπλισμό τη λειτουργία του νηπιαγωγείου στη δομή του «Ασημακοπούλου». Ανοιχτό κάθε Τετάρτη το γραφείο του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου.

 

Ραφαήλ Μελισσόπουλος και Κυριάκος Βακιρτζής οι δύο μεταγραφές του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης