ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Ανακούφιση στο Νοσοκομείο Καβάλας προκαλεί η είδηση σύμφωνα με την οποία ασθενείς με κορωνοϊό από την Δευτέρα 1η Νοέμβρη νοσηλεύονται και στα Νοσοκομεία Δράμας και Ξάνθης. Για μεγάλο προηγούμενο διάστημα οι εισαγωγές ασθενών από τους όμορους Νομούς επιβάρυναν την κατάσταση στο Νοσοκομείο της πόλης. Ήδη χθες σημειώθηκε μείωση ασθενών αν και η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καβάλας παραμένει γεμάτη. Αυξημένα τα νέα κρούσματα δεύτερη συνεχόμενη μέρα χθες στο Νομό μας.

 

Η εμβολιαστική διαδικασία στην περιοχή μας εξελίσσεται αργά κι έτσι από τους κατοίκους του Νομού Καβάλας έχει εμβολιαστεί ποσοστό 55% περίπου. Η Πολεοδομία Καβάλας εξέδωσε οικοδομική άδεια για το έργο συντήρησης- ενεργειακής αναβάθμισης του σχολικού κτιρίου Γυμνασίου- Λυκείου Κρηνίδων. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης μιλά σε εκδήλωση στην Καβάλα το Σάββατο. Το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022 απασχολεί τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ξεχωρίζουν στην πρόταση τα έργα υποδομής στο Περιγιάλι.

 

Με ένταση η χθεσινή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου, η πρόεδρος κατηγορείται ότι χωρίς ιδιαίτερο λόγο απέσυρε θέμα για την ελεγχόμενη στάθμευση στην Παναγία. Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκαν στο Παγγαίο, συνελήφθη ημεδαπός. Στους περισσότερο δημοφιλείς υπουργούς της Κυβέρνησης ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σε εκπομπή του Αντένα μίλησε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Συγκροτήθηκε σε σώμα η νομαρχιακή ΝΔ Καβάλας. Η έξαρση του κορωνοϊού στην Καβάλα φαίνεται και στα φαρμακεία, δήλωσε χθες η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σίσυ Ρακιτζή.

 

Πραγματοποιήθηκε αγιασμός για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Εκλογές και στο παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, πρόεδρος παρέμεινε ο Γιάννης Πατρόπουλος. Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Θρακικής Εστίας. Ξεκινά δραστηριότητες και ο πολιτιστικός μορφωτικός σύλλογος της Νέας Περάμου. Λόγω αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού αναβάλλεται ο δωρεάν ακοολογικός έλεγχος σε παιδιά που προετοίμασε ο Δήμος Θάσου.

 

Η ΕΠΟ είναι αρμόδια να απαντήσει στα αιτήματα του ΑΟΚ για τα δελτία των ποδοσφαιριστών του, τη δυνατότητα μεταγραφών και την αναβολή των υποχρεώσεων του στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η απάντηση της Ομοσπονδίας αναμένεται αύριο.

 

 

Διαβάστε επίσης