ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2021

Πάρα πολλά ήταν δεύτερη μέρα χθες τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η ίδια εικόνα θα συνεχιστεί τις επόμενες αρκετές ημέρες. Ευτυχώς στο Νοσοκομείο οι ασθενείς συνεχίζουν να μειώνονται. Παρόλα αυτά υπάρχει έντονη ανησυχία. Περισσότεροι από 100 άνθρωποι βρέθηκαν χθες στο νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να κάνουν pcr τεστ, νωρίτερα είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό μέσω rapid τεστ.

 

Σοβαρές υλικές ζημιές σε τρεις περιπτώσεις εκτροπής επιβατικών αυτοκινήτων χθες, χωρίς τραυματισμούς. Τα τροχαία έγιναν το μεσημέρι στο Παληό, το απόγευμα στη Θάσο και Εγνατία Οδό. Στη χθεσινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα υπέρ των εργαζόμενων στα Πετρέλαια. Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι ο έλεγχος των εξεδρών από την ΕΔΕΥ. Εκτάκτως σήμερα η λαϊκή αγορά στην Καβάλα. Άμεση εξιχνίαση από την Αστυνομία περιστατικού κλοπής σε κατάστημα κοσμηματοπωλείο στην Καβάλα.

 

Διαφωνούν με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες εκπρόσωποι σωματείων εστίασης στο Ν. Καβάλας. Με απόφαση του Δημάρχου Παγγαίου παρατείνεται ως τις 9 Γενάρη η θητεία των αντιδημάρχων του Δήμου. Απέφυγε τις δηλώσεις και το σχολιασμό της αντικατάστασης του ο Κώστας Αντωνιάδης. Ποσό 7.000 ευρώ δωρίζει στο Νοσοκομείο ο ΔΕΣΦΑ. Το Κέντρο Πρόληψης των φορέων του Ν. Καβάλας υλοποίησε δράσεις σχετικές με το αντικείμενο του, απευθυνόμενο σε γονείς και κηδεμόνες.

 

Η νέα διοίκηση του συλλόγου των Μικρασιατών επισκέφθηκε το Δήμαρχο στο γραφείο του. Γεύμα και δώρα από τους απόστρατους αστυνομικούς στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Παιδόπολη. Ανακοινώνονται το μεσημέρι οι βιτρίνες καταστημάτων στην Καβάλα με τον καλύτερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό.

 

Με γαστρεντερίτιδα πολλοί ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ, δεν έγινε η χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’.

Διαβάστε επίσης