• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Συνεχίστηκαν χθες τα προβλήματα με τις διακοπές ρεύματος στην Καβάλα. Σε τμήμα της οδού Σερδάρογλου στα Ποταμούδια βλάβη έκοψε το ρεύμα στις 9 το πρωί κι η διακοπή συνεχίστηκε με τις 2 το μεσημέρι! Δεν άναψαν τα φώτα στο Πάρκο Φαλήρου ενώ σε αρκετά σημεία της πόλης πάλι δεν λειτούργησε ο φωτισμός των οδών. Ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας παραπονιέται ότι δεν έχει επαρκές προσωπικό για να κάνει έγκαιρα τις απαραίτητες συντηρήσεις.

 

Το αργότερο την Παρασκευή αρχίζουν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, πολύ πιθανή η αλλαγή του Αστυνομικού Διευθυντή Καβάλας. Δεν υπάρχουν νεότερα ή ανακοινώσεις για τη ληστεία των 4,2 εκ ευρώ.  Συναντήσεις με εκπροσώπους του Δήμου θα επιδιώξουν γονείς από τη Νέα Καρβάλη που διαμαρτύρονται για την προβληματική στέγη του νηπιαγωγείου του χωριού. Χωρίς προβλήματα θα υλοποιηθεί από την Παρασκευή η μεγάλη αλλαγή στον εκτελωνισμό προϊόντων αφού οι έλεγχοι των φορτίων θα γίνονται στο νέο λιμάνι. Λόγω της σημερινής γιορτής των 3 Ιεραρχών δεν λειτουργούν τα σχολεία αλλά και τα φροντιστήρια.

 

Επίσημα το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει στην Καβάλα τον υποψήφιο δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη. Ανακοίνωση του Βαγγέλη Παππά με την οποία ζητά οι έλεγχοι στα φορτηγά να γίνονται από προσωπικό του Τελωνείου στο νέο λιμάνι όλο το χρόνο. Ως τώρα στο Δήμο Καβάλας οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι 9 κι οι υποψήφιοι σύμβουλοι που ανακοινώθηκαν περισσότεροι από 220.

 

Δωρεά ελαστικών οχημάτων έκανε στην Π.Υ. Καβάλας η Μητρόπολη ΦΝΘ. Ο Αρχέλαος Γρανάς παρέμεινε πρόεδρος στην Ιατρική Εταιρία. Μεγάλη έλλειψη προσωπικού στις υπηρεσίες της Π.Ε. Καβάλας, το πρόβλημα αναδείχθηκε με την ευκαιρία της χθεσινής εκδήλωσης του συλλόγου των εργαζομένων σε αυτήν. Εντυπωσιακές φωτογραφίες στο διαδίκτυο από τα πλημμυρισμένα Τενάγη των Φιλίππων.

 

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Νίκου Παπανδρέου. Παρουσία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη κόβει πίτα το απόγευμα η ΝΟΔΕ Καβάλας. Την Κυριακή στην πόλη μας ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης.

 

Τρία παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας γίνονται το μεσημέρι. Άρχισε η προετοιμασία του ΑΟΚ για το δύσκολο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό.

 

Διαβάστε επίσης