• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Εν όψει των εκλογών στους μηχανικούς την προσεχή Κυριακή, εντείνουν την προεκλογική τους προσπάθεια οι υποψήφιοι σε αυτές. Χθες η παράταξη Όραμα Μηχανικών αναφέρθηκε και σε ευρύτερου ενδιαφέροντος θέματα όπως είναι η πεσμένη γέφυρα και η λειτουργία της Πολεοδομίας. Συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα η ΔΚΜ. Οι εκλογές στην Καβάλα θα γίνουν ως συνήθως στα γραφεία του ΤΕΕ ΑΜ, από το πρωί ως το απόγευμα της Κυριακής. Δεν υπάρχει προϋπόθεση συμμετοχής πληρωμή συνδρομής ή οποιαδήποτε άλλη οικονομική υποχρέωση.

 

Περισσότεροι από 50 κάτοικοι της περιοχής συζήτησαν χθες το απόγευμα τις ενέργειες τους για να μην εγκατασταθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Αιμιλιανού. Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου δεν εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη. Ίδια προσπάθεια κάνουν σήμερα τα δημοτικά συμβούλια Θάσου και Παγγαίου. Η διοίκηση του Δήμου Παγγαίου προτείνει για τη θέση τον εκπαιδευτικό Στέργιο Κεχαγιά. Το απόγευμα εκλογές στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα και το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Συνεντεύξεις τύπου δίνουν το πρωί και το μεσημέρι ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας και ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης. Μόνο πτώση της θερμοκρασίας και όχι βροχή «φέρνει» στο Νομό Καβάλας η αλλαγή του καιρού. Αποχωρούν σήμερα από το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» τα πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ. Άνδρας 70 ετών τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στην παραλιακή οδό, παρασύρθηκε από επιβατικό όχημα. Με ανακοίνωση του το σωματείο εργαζομένων στο Νοσοκομείο διαμαρτύρεται επειδή με απόφαση του διοικητή κινδυνεύει να διακόψει τη λειτουργία του το ακτινολογικό.

 

Εκλογές πραγματοποιεί το απόγευμα ο σύλλογος φιλόζωων «Αίσωπος». Ξεκίνησαν στο Δήμο Καβάλας οι προετοιμασίες για τις εορταστικές εκδηλώσεις στο τέλος Δεκέμβρη. Εικαστική ομάδα της Στέγης εκθέτει έργα της στην Ξάνθη. Την Παρασκευή εκλογές στο σύλλογο κατοίκων Αγίας Παρασκευής.

 

Ο διαιτητής Καραντώνης από τη Βέροια σφυρίζει το ματς του ΑΟΚ με τον ΟΦΗ για το κύπελλο Ελλάδας, η αναμέτρηση αρχίζει στις 5.15. Στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό. Γάλλο ποδοσφαιριστή απέκτησε η Δόξα Θεολόγου.

Διαβάστε επίσης