• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Μεγάλη ταλαιπωρία χθες το απόγευμα στο κέντρο της πόλης από 3ωρη διακοπή ρεύματος, η οποία διορθώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ! Σε άλλα σημεία του κέντρου σημειώνονταν πτώση τάσης. Το πρόβλημα επιδεινώνονταν από την αυξημένη κίνηση καταναλωτών σε καταστήματα που δεν είχαν ρεύμα ενώ το τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ στην Αθήνα ενημέρωνε ότι η βλάβη θα διορθωθεί σήμερα το πρωί. Για όλα όσα έγιναν χθες δεν αποκλείεται να υπάρξει ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου.

 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε την εξαφάνιση 16χρονης από την πόλη μας. Έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 26 Ιουλίου. Το Φθινόπωρο θα κριθεί το μέλλον του Οργανισμού Λιμένα, σημαντικό ρόλο θα παίξει η μελέτη βιωσιμότητας που εκπονείται. Δύο φορές απέτυχε να συνεδριάσει τις προηγούμενες ημέρες το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Νέα πρόσκληση για συνεδρίαση αύριο το μεσημέρι. Στο νέο λιμάνι το γεωτρύπανο της Ενεργειακής Αιγαίου. Αστυνομικοί απομάκρυναν από το διατηρητέο δίπλα στο Δ. Ωδείο γυναίκα που διέμενε σε αυτό.

 

Με τους κτηνοτρόφους του Νομού συναντήθηκε η Τάνια Ελευθεριάδου. Ευνοϊκή ρύθμιση στα χρέη αγροτών, η παραγωγή των οποίων επλήγη από την κακοκαιρία, ζητά η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου. Μήνυμα SOS για το Παλατάκι των Λιμεναρίων στέλνει με ανάρτηση του ο εκπαιδευτικός Κώστας Βλαστάρης. Προβλήματα καθαριότητας στη γεμάτη τουρίστες Σκάλα Ποταμιάς. Εξώδικη διαμαρτυρία του νομαρχιακού συλλόγου ΑμΕΑ στο Δήμο Νέστου επειδή δεν εγκατέστησε στην Κεραμωτή το sea truck που διαθέτει.

 

Το βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων η παράσταση που σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης « Ο κατά φαντασία ασθενής». Εκδηλώσεις σήμερα στα Λιμενάρια, στη Σκάλα Σωτήρος και στο κάμπινκ του Πρίνου. Συνεχίζεται ως την Κυριακή στην παραλία η 21η έκθεση βιβλίου.

 

Κοντά στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Απόστολου Στίκα ο ΑΟΚ. Εντός των ημερών πρόκειται να ανακοινωθούν κι άλλες μεταγραφές της ομάδας.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης