• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΗ 2023

Όλη την ημέρα συνεχίστηκαν χθες οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στην Αναστασία Ιωσηφίδου και τον Ντίνο Κλειτσιώτη προκειμένου να οριστικοποιηθεί η εκλογική συνεργασία τους. Φέρονταν να εξετάζουν το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης, με οριακή μεταξύ τους διαφορά. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή το μεσημέρι. Νέους υποψήφιους του ανακοίνωσε χθες βράδυ ο Μπάμπης Χρυσανίδης.

 

Αυτοψία στο έργο της περιοχής του Αγίου Νικολάου έκαναν το πρωί της Τρίτης ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ιακωβίδης, ο ανάδοχος και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου. Οι εργασίες θα αρχίσουν περίπου σε έναν μήνα, από την οδό Κουντουριώτου. Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει ο Δήμος Δοξάτου για να σταματήσει το έργο ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ στη Δ.Ε. Φιλίππων. Παράταση μέχρι το τέλος Οκτώβρη στην προγραμματική σύμβαση της Εγνατίας Οδού με την Περιφέρεια ΑΜΘ για την εκπόνηση των μελετών αποκατάστασης της πεσμένης γέφυρας.

 

Στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» έκανε χθες συνέλευση η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Τεχνολογικού τομέα. Επιβεβαιώνει ο Λεωνίδας Παππάς την προεκλογική ομιλία στην Καβάλα του Νίκου Ανδρουλάκη. Επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη ενώ κινούνταν στην παραλιακή Εγνατία. Ίδιο περιστατικό χθες το απόγευμα και στη Μουσθένη. Ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης υπέγραψε σύμβαση δημοτικού έργου ασφαλτοστρώσεων. Διαμαρτύρονται οι παραγωγοί πατάτας στη Λεκάνη, επηρεάζονται από τις βροχοπτώσεις και την κυκλοφορία πολλών αγριογούρουνων! Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας για τη σημερινή παγκόσμια μέρα κατά του καπνίσματος. Πολίτης, Πολυμέρου, Μουριάδης και Κυριακίδης μετέχουν στην Επιτροπή Σχεδιασμού της Περιφέρειας ΑΜΘ.

 

Στο Μουσείο Καπνού το απόγευμα η εκδήλωση του Δήμου Καβάλας λόγω της παγκόσμιας μέρας μουσείων. Μαθητές και εκπαιδευτικούς από τη Σλοβακία φιλοξένησε το 5ο Γυμνάσιο. Το Σάββατο 17 Ιουνίου γιορτή οίνου στην παραλία Οφρυνίου. Γενική συνέλευση και εκλογές το απόγευμα για την Ένωση Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας. Τους πρώτους μαθητές δέχεται από χθες το νέο μουσείο βιοποικιλότητας του Δήμου Παγγαίου στη Μουσθένη.

 

Αλλάζει προπονητή ο Βύρωνας. Πιθανός διάδοχος του Μπάμπη Καζεπίδη ο Παντελής Στυλιανού.

 

Διαβάστε επίσης