• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

Ανοίγει εντός των προσεχών ημερών ο κόμβος στο νέο λιμάνι για τα αυτοκίνητα που κινούνται από ανατολικά κι έχουν προορισμό την πόλη της Καβάλας. Την ανακοίνωση έκανε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Η συγκεκριμένη εξέλιξη σημαίνει ότι τα μετωπικά διόδια που σχεδιάζονταν στην Παράκαμψη, μετακινούνται σε σημείο πάνω από τη Νέα Καρβάλη. Το έργο των πλευρικών διοδίων που δεν έγινε ποτέ, ήταν η αιτία κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για 6 τουλάχιστον μήνες.

 

Μετά τη χθεσινή συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με το Δήμαρχο, θεωρείται βέβαιη η αύξηση των δημοτικών τελών του 2020. Απορρίφθηκε η προσφυγή της Δήμητρας Τσανάκα κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου ορισμού της διοίκησης της ΔΕΥΑΚ. Η δημοτική επιχείρηση δεν αποφάσισε τις επόμενες κινήσεις της λόγω της μη έγκρισης της έκπτωσης στην καταβολή εγγύησης.

 

Ξενοδοχείο 5 αστέρων θα κατασκευαστεί στον Μπάτη. 350.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Δήμο Θάσου. Διευκρινήσεις από το Υπουργείο για την τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου ζητά η διεύθυνση Υγείας. Ενημερωτική συνάντηση για την εφαρμογή του νόμου αύριο στη Χρυσούπολη. Και η Ενεργειακή Αιγαίου τίμησε τη χθεσινή μέρα των ΑμΕΑ. Αξιοποιείται καπναποθήκη στην οδό Ευγενίου Ιορδάνου.

 

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί συνεδρίαση του οργάνου πολιτικής προστασίας του Δήμου Καβάλας. Το απόγευμα διαβούλευση για το έργο ανάπλασης στην Κεντρική Πλατεία. Το απόγευμα εκδήλωση στο Όσκαρ των Ενεργών Πολιτών με θέμα το προσφυγικό. Εγκαινιάζεται στη Δ. Καπναποθήκη έκθεση ζωγραφικής ντόπιων δημιουργών. Η εκδήλωση είναι πρωτοβουλία του Ομίλου «Καβάλα Μπροστά» του Γιάννη Εριφυλλίδη. Η Λέσχη Ποντίων Καβάλας οργανώνει το Σάββατο μία ακόμη εκδήλωση, αφιερωμένη στα 100 χρόνια της γενοκτονίας των ποντίων.

 

Στις 3 το μεσημέρι ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στη ρεβάνς του 2-0. Το ματς μεταδίδει η τηλεόραση του ΟΤΕ.

Διαβάστε επίσης