• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΓΕΝΑΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΓΕΝΑΡΗ 2023

Ποικίλα σχόλια στην πόλη και το Νομό Καβάλας προκαλεί το σχέδιο Άλεξ Χαντιτάτζι για την αξιοποίηση της Αλάνας στη Νέα Ηρακλείτσα. Επέλεξε να το προωθήσει και να το προβάλλει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ δέχεται προτάσεις από ενδιαφερόμενους από τον Φεβρουάριο και μετά. Για να υλοποιηθεί η κατασκευή των παραθεριστικών κατοικιών κι ενός 5αστερου ξενοδοχείου θα πρέπει να προηγηθούν πολλές άδειες. Οι τιμές δε των κατοικιών είναι ιδιαίτερες υψηλές κι ως εκ τούτου απλησίαστες για τους περισσότερους Έλληνες. Στόχος του επενδυτή είναι να ενδιαφερθούν για αυτές ξένοι υπήκοοι.

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ τηλεφώνησε στο Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον συλλυπήθηκε για το θάνατο της μητέρας του Καίτης. Ο κ. Ακάρ κατέθεσε στεφάνι στην κηδεία που έγινε χθες. Τη Δευτέρα επανέρχονται στο μάθημα οι φοιτητές του ΔΙΠΑΕ Καβάλας. 23 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εξετάσεις. Ο Τάκης Εμμανουηλίδης και ο Λεωνίδας Παππάς βάζουν «φρένο» στα σενάρια υποψηφιότητας Γιώργου Πετρίδη στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Είναι θέμα, λένε και οι δύο, που θα απασχολήσει ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μετά τις εθνικές εκλογές. Στα μέσα του μήνα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή. Ο Δήμος Καβάλας στέλνει στην Αποκεντρωμένη όλα τα έγγραφα που αφορούν την πρόσφατη ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβούλου Κώστα Μπουμπούνα. Άγνωστο πότε θα συνεδριάσουν πρώτη φορά για το 2023 το Δημοτικό Συμβούλιο και η Οικονομική Επιτροπή.

Προχωρά η επένδυση του αποστακτηρίου στη Βιομηχανική Περιοχή, η εταιρία επιλέγει την κατασκευάστρια εταιρία των απαραίτητων εγκαταστάσεων. Δύο νέα ξενοδοχεία στην Παναγία και στη Νέα Πέραμο εγκρίθηκαν να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια ΑΜΘ. Η Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου ζητά να κατασκευαστεί στα Λιμενάρια νέο κτίριο νηπιαγωγείου. Ο Θόδωρος Τσαχαλίδης ορκίστηκε χθες νέος τοπικός σύμβουλος Αμυγδαλεώνα. Με καλεσμένους δύο εκπροσώπους της κεντρικής διοίκησης του κόμματος το ΠΑΣΟΚ Καβάλας κόβει πίτα την Κυριακή 15 Ιανουαρίου.

Στα βιβλιοπωλεία η 4η ποιητική συλλογή του Βασίλη Μαρουλά με τίτλο «Μπλάνες και κουμούλια». Εκδήλωση και για μεγάλους πραγματοποίησε πρόσφατα στο χώρο της η Ομάδα των Παραμυθάδων. Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου η πίτα του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών.

Κοντά στην απόκτηση επιθετικού ποδοσφαιριστή είναι ο ΑΟΚ. Χθες ανακοινώθηκε επίσημα η αποχώρηση και του Τάσου Παπαδόπουλου.

Διαβάστε επίσης