• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα τελευταία 24ωρα η διαδικασία ιχνηλάτησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού σε όλο το Νομό Καβάλας. 110 τεστ έκαναν χθες εργαζόμενοι και συγγενείς εργαζόμενων στη βιομηχανία κρέατος. Εργολαβικός εργάτης των λιπασμάτων είναι θετικός, σε άδεια εδώ και λίγες ημέρες. 1 κρούσμα ανακοίνωσε χθες για την ΠΕ Καβάλας ο ΕΟΔΥ ενώ τα 30 και πλέον τεστ στο εργαστήριο του Νοσοκομείου βεβαίωσαν 3 κρούσματα. Απολύμανση στο ΚΥ Ελευθερούπολης, θετικός στον κορωνοϊό και συγγενής του διευθυντή Υγείας της ΠΕ Καβάλας.

 

Τέλος του έτους θα λειτουργήσει ως πολιτιστικό κέντρο η Δημοτική Καπναποθήκη. Νεαρός αλλοδαπός δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ ήταν στον κόμβο του νέου λιμανιού, νοσηλεύεται ελαφρά τραυματίας στο Νοσοκομείο. Ένα ακόμη τροχαίο υλικών ζημιών έγινε χθες στο δρόμο του Παληού. Καταδίωξη και σύλληψη δύο διακινητών κοντά στο νέο Ζυγό. 92 ελέγχους για την τήρηση των μέτρων έκανε η Δημοτική Αστυνομία, δεν επέβαλε κανένα πρόστιμο.

 

Δωρεά 2.000 ευρώ ιδιωτών για εργασίες στρώσης ειδικού υλικού στην αυλή του 2ου Νηπιαγωγείου Κρηνίδων. Κοινή ανακοίνωση των προέδρων των τοπικών συμβουλίων του Δήμου Νέστου για τη διαδικασία δήλωσης τετραγωνικών μέτρων κατοικιών- επαγγελματικών χώρων. Μετά από 34 χρόνια αποσύρθηκε η «μπαλαρίνα» στο λούνα παρκ στο κεντρικό λιμάνι. Ερώτηση του Γιάννη Πασχαλίδη στη Βουλή για το συντελεστή αξιοποίησης οικοπέδου στο Λιμένα της Θάσου.

 

Το κέντρο μελισσοκομίας ενημερώνει τα μέλη του ότι μπορούν να επωφεληθούν οικονομικής στήριξης. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι για την παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ «Φυλλάδα του Μεγαλέξανδρου». Τον Σεπτέμβρη θα επανέλθει σε δραστηριότητα ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας.

 

Καθυστερεί η ΕΠΟ την απόφαση για την αναδιάρθρωση της Σούπερ Λιγκ ΙΙ και της Φουτμπολ Λιγκ. Επιστρέφει στο Νέστο ο Μενίκου.

 

Διαβάστε επίσης