• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Το δημόσιο μέσω της υπηρεσίας των Δημοσίων Κτημάτων θεωρεί δική του ιδιοκτησία το κτίριο των Σφαγείων. Η είδηση έγινε γνωστή τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Οφείλεται δε στο ότι η γραμμή του αιγιαλού «κόβει» στα 2/3 το συγκεκριμένο ακίνητο. Το κτίριο των Σφαγείων για χρόνια θεωρούνταν δημοτικό. Η διεκδίκηση του από το δημόσιο δημιουργεί νέα προβλήματα για την αξιοποίηση του.

 

Άκαρπη η χθεσινή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας για τη ΒΦΛ, επόμενο ραντεβού 10 Φεβρουαρίου. Παραμένει αστυνομικός διευθυντής Καβάλας ο Ταξίαρχος Γιάννης Καραμανλής. Ο Βασίλης Εμμανουηλίδης είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Καβάλας. Σε κακή κατάσταση το δάσος των Πεντακοσίων λόγω δημοτικού έργου που σταμάτησε. Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και εκπαιδευτικοί θα διοργανώσουν τον Μάη στην πόλη το 3ο φεστιβάλ παιχνιδιού.

 

Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί στο Εργατικό Κέντρο το σωματείο σχολικών καθαριστριών. Το απόγευμα στο Ζυγό εκδήλωση για να δημιουργηθεί κλιμάκιο εθελοντών πυροσβεστών στην περιοχή. Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ζητούν έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Εγνατίας Οδού θα έχει σήμερα ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης. Συνελήφθη στην Ελευθερούπολη 55χρονος για παράνομο έρανο και κατοχή μικρής ποσότητας ναρκωτικών.

 

Η Νομαδική Βιβλιοθήκη του Μεσογειακού Φεστιβάλ Φωτογραφίας θα είναι στην πόλη μας το μήνα Φεβρουάριο. Με το Δήμαρχο Θάσου συναντήθηκε ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμΕΑ. Το απόγευμα στο Λύκειο των Ελληνίδων εκδήλωση τριών συλλόγων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης.

 

Ως το Σάββατο θα είναι στην Καβάλα ο επιχειρηματίας από τον Καναδά, συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον ΑΟΚ. Ανακοινώσεις υπέρ της πρότασης του υπήρξαν από τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ, τη Λέσχη Φιλάθλων και τον ΣΦΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης