Στην Κίνα κουκουλώνονται και στο Λονδίνο ξεβρακώνονται !

 Στην Κίνα κουκουλώνονται και στο Λονδίνο  ξεβρακώνονται !

Και ενώ είμαστε στον αστερισμό του κοροναϊού που συνεχίζει να προβληματίζει κυρίως για τον επιθετικό ρυθμό εξάπλωσης του και ενώ στην Κίνα οι άνθρωποι στην κυριολεξία κουκουλώνονται για να κυκλοφορήσουν προκειμένουν να μην νοσήσουν  σε μία άλλη άκρη του πλανήτη, στο Λονδίνο , κάτω από άλλες συνθήκες ξεβρακώνονται.

Η φώτο που δημοσιεύουμε σήμερα είναι από το after Bafta party.

Μετά την απονομή των βραβείων BAFTA έγινε ένα πάρτι στο οποίο είχαμε και αφίξεις άκρως αποκαλυπτικές που σίγουρα δεν συμβαδίζουν με την εποχή που διανύουμε.

Μεταξύ των καλεσμένων και η Irina Shayk, η 34χρονη καλλονή  η οποία τράβηξε πάνω της όλα τα φλας αφού έφτασε στο πάρτι, φορώντας ένα nude body και ένα see-through πλεκτό φόρεμα!

Το κορίτσι φαίνεται ότι είχε φουντώματα και για αυτό επέλεξε κάτι ελαφρύ.

Το ερώτημα είναι αν το πάρτι αυτό θα γινόταν μετά από 1 μήνα θα επέλεγε το ίδιο φόρεμα ;

Την κάνω αυτή την ερώτηση γιατί με την ταχύτητα που εξαπλώνεται ο κοροναϊός σε ένα μήνα και οι Ευρωπαίοι θα έχουν θέμα και θα ξεχάσουν τα αραχνο – ύφαντα !

Προχθές μίλησε ένα επιδημιολόγος καθηγητής και είπε ότι τις επόμενες ημέρες περιμένουμε το πρώτο κρούσμα και στην Ελλάδα και έριξε το βάρος κυρίως στον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστούν στην χώρα μας αυτά τα κρούσματα από την οποία όπως τόνισε θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η εξάπλωση του στην χώρα μας.

Ο Κικίλας πάντως είπε ότι είμαστε πανέτοιμοι και άρτια οργανωμένοι να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μακάρι να είναι έτσι και να μην υπερβάλει ο υπουργός.

 

Kαι το παλικάρι μας ο Τομ Κρουζ συχνάζει πλέον στη Κηπιά Καβάλας αφού το κέρινο του ομοίωμα κοσμεί την έκθεση του Κοκκινίδη.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης