• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Δικάζεται σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Θράκης η πρώτη από τις δύο υποθέσεις των διμήνων του Δήμου Παγγαίου. Τους κατηγορούμενους συνάντησε χθες στην Ελευθερούπολη ο συνήγορος υπεράσπισης Μάκης Βελάκης. Πρόθεση του είναι να αμφισβητήσει το βασικό στοιχείο της δικογραφίας, το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. Απουσίαζε από τη χθεσινή συνάντηση ο Βασίλης Ξουλόγης. Αργότερα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου έγινε γνωστό ότι την Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη θα επισκεφθεί την Ελευθερούπολη ο Πάνος Καμμένος. Θα παραστεί στην εκδήλωση για την παράδοση στον Δήμο Παγγαίου της Λέσχης Αξιωματικών Ελευθερούπολης.

 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η αρμόδια επιτροπή της Αποκεντρωμένης δέχεται και εγκρίνει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την μετονομασία της οδού Μητροπόλεως σε οδό Μητροπολίτη Προκόπιου. Οριστικοποιούνται τα υφιστάμενα ονόματα των μεγάλων λιμανιών με πρωτοβουλία του ΟΛΚ. Το κεντρικό διατηρεί το όνομα «Απόστολος Παύλος» και το εμπορικό «Φίλιππος ο Β’». Βρέθηκε η τουρίστρια από τη Σερβία που είχε χαθεί στη Θάσο. Θέμα εβδομάδων είναι η έναρξη των έργων στα διόδια στην Παράκαμψη. Μελέτη οικολογικού περιεχομένου ζήτησε από την Εγνατία οδό το Δασαρχείο. Πρόστιμο 12.000 ευρώ σε εταιρία μαρμάρων της Θάσου για θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που έγινε στο λατομείο της πριν δύο χρόνια.

 

Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι η Συντονιστική Επιτροπή που ζητά αλλαγή όδευσης του ΤΑΡ. Αρχίζουν το πρωί διήμερες εργασίες διαγράμμισης στο κέντρο της πόλης για την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης. Αυθαίρετες κατασκευές στα «Σπαθιά» και στο περιστατικό δάσος κατεδαφίστηκαν μετά από συνεννόηση Δασαρχείου- Πολεοδομίας. Συνεχίζουν να μην λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες στον Διόνυσο. Ένας άνδρας και τρεις γυναίκες συνελήφθησαν στην πόλη μας, κατηγορούνται για δύο περιστατικά κλοπών.

 

Λόγω καιρού η εκδήλωση του συλλόγου κατοίκων Αγίας Παρασκευής θα γίνει στην Παναγούδα την Παρασκευή και όχι σήμερα. Δωρεάν προστατικό έλεγχο προσφέρει σε άνδρες ηλικίας 45 με 65 ετών ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Άρχισαν οι εγγραφές στην σχολή βυζαντινής μουσικής και αγιογραφίας της Μητρόπολης.

 

Στο «Ανθή Καραγιάννη» θα γίνει το Σάββατο η φιλική αναμέτρηση του ΑΟΚ με τη Δόξα Δράμας. Ως τις 14 Σεπτέμβρη οι μεταγραφές ελεύθερων παικτών, ανακοίνωσε η ΕΠΣ Καβάλας. Με τον Ξεριά παίζει το απόγευμα για το κύπελλο της ΕΠΣΚ ο Νέστος.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης