• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

Δικαιώθηκε στο δικαστήριο ο Δήμος Καβάλας, έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του Ταμείου Εθνικής Άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτό σημαίνει ότι πέριξ του πρώην στρατοπέδου «Ασημακοπούλου» ισχύουν όλα όσα προβλέπει το σχέδιο πόλης. Η απόφαση διευκολύνει την έναρξη των έργων υποδομής στην ίδια περιοχή. Το περασμένο Καλοκαίρι, εντελώς ξαφνικά και χωρίς λόγο το Ταμείο Εθνικής Άμυνας αμφισβήτησε το σχέδιο του Περιγιαλίου. Η υπόθεση απασχόλησε το Πρωτοδικείο Καβάλας πριν από έναν περίπου μήνα.

 

Απεργούν σήμερα και αύριο για το φορολογικό οι ιδιοκτήτες Ταξί του Ν. Καβάλας. Συνεχίζουν την αποχή τους οι δικηγόροι. Στις 9 Γενάρη θα συζητηθεί η υπόθεση για την έδρα δημοτικού συμβούλου μεταξύ Κώστα Πεφάνη- Σωτήρη Τσεκμέζογλου. Δύο ελαφρά τραυματίες χθες το μεσημέρι έξω από τα δημοτικά κοιμητήρια σε σύγκρουση επιβατικού με δίκυκλο. Από την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη εορταστικό ωράριο στην αγορά. Ανοιχτά τρεις Κυριακές, 17-24 και 31 Δεκέμβρη. Απομακρύνεται το κουβούκλιο του κλειστού περιπτέρου Ερυθρού Σταυρού και Δαγκλή.

 

Δεν υπάρχει θέμα κατάργησης του Ειρηνοδικείου Θάσου είπε στην Αγγελική Δεληκάρη ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Ιωάννης Μπούγας. Στις 6 το απόγευμα στο Δ. Κήπο συγκέντρωση στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Στις 11 Γενάρη δημοπρατείται το έργο ανακαίνισης του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείο. Μόνιμη Επιτροπή Προσβασιμότητας ζητούν από το Δήμο Καβάλας οι εκπρόσωποι του νομαρχιακού συλλόγου ΑμεΑ. Την Παρασκευή στο κέντρο της πόλης μεγάλη εκδήλωση για τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Περισσότερους νοσηλευτές στα Γυμνάσια και Λύκεια της Καβάλας ζητούν γονείς και κηδεμόνες.

 

Εθελοντική αιμοδοσία αύριο και μεθαύριο από την Ιερά Μητρόπολη, θα γίνει στο Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου. Χορευτική ομάδα από το Παλαιοχώρι έλαβε μέρος σε εκδήλωση που έγινε στη Βουλγαρία. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε άρχισαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Θάσου.

 

Για προσωπικούς λόγους αποχώρησε από τον ΑΟΚ ο τεχνικός διευθυντής Βαγγέλης Αγγελής. Το όνομα του Σάββα Γκέντζογλου ακούγεται για το επόμενο τηλεοπτικό παιχνίδι Σαρβάϊβορ.

Διαβάστε επίσης