• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Με χρήματα της Περιφέρειας ΑΜΘ θα μελετηθεί και θα αποκατασταθεί το πρόβλημα που προέκυψε το Νοέμβρη με την κατάρρευση της γέφυρας μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο.  Αυτό ανακοίνωσε χθες ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, ο οποίος εκτίμησε ότι για την ολοκλήρωση του έργου μέσω της Εγνατίας οδού θα χρειαστούν περίπου 24 μήνες. Κριτική Μέτιου στον Θόδωρο Μαρκόπουλο με αφορμή παρατηρήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για υπάρχουσες μελέτες στα έργα διαπλάτυνσης της οδού προς το αεροδρόμιο, κατασκευής ημικόμβου προς παραλία Οφρυνίου.

 

Μέχρι τις 5 Μαρτίου ΝΟΚ και ΟΘΑΚ θα πρέπει να έχουν αποχωρήσει από τα ακίνητα που τους έχουν παραχωρηθεί στο λιμάνι. Σήμερα ο ΟΛΚ ανακοινώνει ότι η διαδικασία για την εκμίσθωση των καταστημάτων θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου. Θυελλώδεις ανατολικοί άνεμοι από τα ξημερώματα στο Νομό Καβάλας. Συνεχίζει τις προσφορές του το Υπεραστικό ΚΤΕΛ προς τους επιβάτες του. 10 ή 17 Μάη η Λευκή Νύχτα στην αγορά της Καβάλας. Επιβεβαιώνεται από τον εργαστηριακό έλεγχο ότι το πιστόλι στο τραγικό περιστατικό θανάτου του Μάριου Ίσα είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποίησε ο δράστης ληστείας σε ξενοδοχείο της πόλης.

 

Το απόγευμα ο Βαγγέλης Παππάς παρουσιάζει κι άλλους υποψηφίους του σε εκδήλωση στη Νέα Καρβάλη. Τους πρώτους υποψηφίους τους παρουσιάζουν σήμερα ο Χρήστος Ποτόλιας και ο Δημήτρης Παπατολίδης. Παθητική στάση της ΝΟΔΕ στο «βρώμικο» σκηνικό που δημιουργήθηκε σε βάρος του Γιάννη Πασχαλίδη. Βασιλόπιτα κόβει το μεσημέρι η διοίκηση του Νοσοκομείου. Συνέντευξη τύπου δίνει αύριο το μεσημέρι στην πόλη μας ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς.

 

Κινδυνεύει με κατάργηση η νοσηλευτική σχολή Διδυμοτείχου του ΤΕΙ Καβάλας. Το Δασαρχείο γνωστοποιεί στους πολίτες ότι η κατάσταση στο όρος Παγγαίο δεν είναι ασφαλής λόγω προβλημάτων που δημιούργησαν οι πρόσφατες βροχοπτώσεις. Εκδρομή στην Σαμψούντα πραγματοποίησε ο σύλλογος Μικρασιατών. Το απόγευμα θα κόψει πίτα η Φιλαρμονική του Δήμου.

 

Μετά από σύσκεψη που έγινε χθες στην Α.Δ. Καβάλας αποφασίστηκε οι φίλαθλοι του Νέστου να βρίσκονται στο ματς της Κυριακής με τον ΑΟΚ στο πέταλο των φιλοξενουμένων. Το μεσημέρι τρεις αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

Διαβάστε επίσης