• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΗ 2020

Αγώνα δρόμου ξεκίνησε χθες η ΔΕΥΑΚ. Προσπαθεί να βρει τα χρήματα που χρειάζεται, να μπορέσει να πληρώσει το προσωπικό της στις 15 Μάη καθώς επίσης να εξασφαλίσει την ομαλή της λειτουργία. Αναμένεται άσκηση πίεσης σε όσους της οφείλουν χρήματα από απλήρωτους λογαριασμούς, η οποία θα φθάσει ακόμη και στη διακοπή της παροχής. Η ΔΕΥΑΚ εκτιμά ότι η οικονομική της διευκόλυνση μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων μπορεί να επανέλθει, αυτήν την φορά χωρίς να είναι απαραίτητη η εγκριτική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Σε έναν περίπου μήνα η ΔΕΔΑ ΑΕ θα δημοπρατήσει το έργο του οικιακού φυσικού αερίου στην ΑΜΘ. Στην ομιλία του στη Βουλή για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος ο Πρωθυπουργός μνημόνευσε τις δυσκολίες στην εξόρυξη του πετρελαίου στον Πρίνο. Μέχρι τις 18 Μάη συνεχίζεται η απαγόρευση μετάβασης στη Θάσο. Εντός των ημερών θα απαντήσει ο ΟΛΚ στο αίτημα των μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς για την προσωρινή επέκταση των πάγκων στην οδό Ε. Αντίστασης.

 

Απομακρύνθηκε χθες κουβούκλιο περιπτέρου απέναντι από το παλιό Νοσοκομείο. Μπάνερ που προτρέπουν τους καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά εγκαταστάθηκαν στο κέντρο της πόλης. Ένα ακόμη σούπερ μάρκετ ετοιμάζεται να λειτουργήσει στην Ελευθερούπολη. Στη Θάσο ήταν χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης, επέβλεψε έργο σε δρόμο κοντά στην Ποταμιά. Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου για την εκ περιτροπής εργασία.

 

Επανέρχεται σε λειτουργία υπό όρους το γραφείο του συλλόγου Πνοή. Τηλεδιάσκεψη για τον τουρισμό οργάνωσε ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Στις 18 Μάη επαναλειτουργεί η ΕΠΑΣ μαθητείας ΟΑΕΔ Καβάλας. Παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας κάνουν αύριο δάσκαλοι- νηπιαγωγοί.

 

Δεν έγινε καμιά επαφή με τον Λευθέρη Πανταζή, αναφέρουν σε δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι του ΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης