• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Ένα σύγχρονο ψηφιακό φωτογραφικό ραντάρ έχει στη διάθεση της η Τροχαία Καβάλας. Θα το χρησιμοποιεί για τον έλεγχο της ταχύτητας των οχημάτων σε δρόμους με κίνηση και συχνά τροχαία ατυχήματα. Πρόκειται να δοθεί προτεραιότητα σε καθημερινούς ελέγχους στο δρόμο του Παληού, της Νέας Ηρακλείτσας και στις εισόδους της πόλης από το Περιγιάλι και την Καλαμίτσα. Επιβεβαιώνεται η συμφωνία της Τροχαίας με τη Δημοτική Αστυνομία για ακόμη καλύτερη αστυνόμευση στο κέντρο κατά την τουριστική περίοδο.

 

Σύσκεψη τοπικών φορέων για τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων έγινε χθες στον ΟΛΚ. Και στην πόλη μας εξετάσεις για την απόκτηση άδειας ναυαγοσώστη, θα γίνουν τους μήνες Απρίλιο- Ιούλιο και Αύγουστο. Θα είναι εξετάσεις θεωρητικές- πρακτικές και αθλητικές δοκιμασίες. Στο Διοικητήριο το πρωί ο Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης. Πρέπει να παρθεί απόφαση για το αν θα κατασκευαστεί εκ νέου η πεσμένη γέφυρα, δήλωσε ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Στην αγορά εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου το Σάββατο πριν την Κ. Δευτέρα, την ίδια μέρα συναυλία στην πλατεία με τον Νώντα Δωρή.

 

Στα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Ανάπτυξης η διοίκηση του Συλλόγου Αγροτών του Δήμου Παγγαίου. Συνοδεύονταν από το βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη. Η Αγγελική Δεληκάρη ευχαριστεί τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ που ικανοποίησε αίτημα κατοίκων που εξυπηρετούνται στη γραμμή Χρυσούπολη- Πέρνη. Στην Κομοτηνή από αστυνομικούς της Καβάλας συνελήφθη μέλος κυκλώματος που εξαπατούσε τηλεφωνικά ηλικιωμένα άτομα. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Γιάννης Καραμανλής επισκέφθηκε το Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη. Ανακοίνωση του ιερού ναού της Λεκάνης, δηλώνει αντίθετος στο προτεινόμενο φωτοβολταϊκό στην ίδια περιοχή.

 

Το απόγευμα στη Μεγάλη Λέσχη εκδήλωση για τον Σταύρο Νικολαίδη, την ιστορία του οποίου θα διηγηθεί και θα σχολιάσει ο Γιάννης Τσακλίδης. Στις 16 Μαρτίου θα κόψει βασιλόπιτα για το νέο έτος ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Καβάλας. Περισσότερες από κάθε άλλη φορά οι εκδηλώσεις στην Καβάλα την Παρασκευή, όλες αφιερωμένες στη γυναίκα.

 

Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου δηλώσεις συμμετοχής για την εκδρομή στην Κομοτηνή, στο ματς του ΑΟΚ με τον Πανθρακικό. Στον Εύοσμο αγωνίζεται το απόγευμα ο ΓΣΕ.

 

Διαβάστε επίσης