ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

Συνεχή είναι τα δημοσιεύματα στον Αθηναϊκό τύπο για το Αμερικάνικο ενδιαφέρον στο νέο λιμάνι «Φίλιππος Β’». Παντού αναφέρεται και το ενδιαφέρον που δείχνει ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης. Σε ορισμένα μάλιστα δημοσιεύματα το ενδιαφέρον των Αμερικάνων για την Καβάλα είναι μεγαλύτερο από αυτό για την Αλεξανδρούπολη. Το λιμάνι της οποίας έχουν σίγουρο. Το «Φίλιππος Β’» θα ιδιωτικοποιηθεί με υπό παραχώρηση, διαδικασία που ξεκινά στις 23 Οκτώβρη.

 

Δύο συγκεντρώσεις και δύο πορείες χθες το απόγευμα στην Καβάλα για τη σημερινή απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ούτε χθες ανακοίνωσε κρούσμα στο Ν. Καβάλας ο ΕΟΔΥ, 38 αρνητικά τεστ από το Νοσοκομείο. Στην πόλη Ράσλογ της Βουλγαρίας συνελήφθη 28 ή 29 Σεπτέμβρη ο Ανδρέας Χτενάς. Σε μία εβδομάδα συζητείται στον Άρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης που κατέθεσε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Θράκης. Υπηρεσίες της ΠΕ Καβάλας επέβαλαν πρόστιμο για απομάκρυνση αμίαντου από κατοικία χωρίς άδεια και για λειτουργία εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής επίσης χωρίς άδεια.

 

Μιλώντας στη Βουλή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υποστήριξε ότι τις ημέρες της Ελληνοτουρικής κρίσης ήταν «αόρατα» τα υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού. Τους διευθυντές εκπαίδευσης Καβάλας συνάντησε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Για αντιπεριβαλλοντική πολιτική στους δασικούς χάρτες της Καβάλας κατηγορεί την κυβέρνηση η Τάνια Ελευθεριάδου. Η Α.Δ. Καβάλας ανακοίνωσε σύλληψη κατοίκου Καβάλας που καλλιεργούσε χασίς σε δωμάτιο του σπιτιού του. Βάψιμο διαβάσεων στη Χρυσούπολη, αγορά απορριμματοφόρου με χρήματα του Υπουργείου Εσωτερικών από το Δήμο Θάσου.

 

Μέχρι το τέλος του μήνα η προθεσμία για υποβολή περιλήψεων στο 3ο συνέδριο ιστορίας του Δήμου Παγγαίου. Αγιασμό έκανε τη Δευτέρα ο συνοικιακός πολιτιστικός σύλλογος των Ποταμουδίων. Συνάντηση Αντωνιάδη με το σύνδεσμο Κτηνοτρόφων λόγω επανεμφάνισης του καταρροϊκού πυρετού.

 

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Μιχάλης Παπαδόπουλος προειδοποιεί τις ομάδες να τηρήσουν στα εντός έδρας παιχνίδια τους την απαγόρευση εισόδου φιλάθλων μιας και τα πρόστιμα είναι αυστηρά. Προετοιμάζονται οι Πάνθηρες για το ματς κυπέλλου της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης