• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται στη διάρκεια της ημέρας στο Νομό Καβάλας με χιονοπτώσεις αλλά και βροχές. Εξ αυτού του λόγου έγινε χθες έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία ενώ το βράδυ αποφασίστηκε να μην λειτουργήσουν σήμερα όλα τα σχολεία του Δήμου Καβάλας. Νωρίτερα  είχε αποφασιστεί να παραμείνουν και σήμερα κλειστά τα σχολεία σε Θάσο, Παγγαίο, Λεκάνη, Κεχρόκαμπο. Κλειστό και το ΤΕΙ. Στην Καβάλα θα λειτουργήσουν σήμερα μόνο οι παιδικοί σταθμοί στην οδό Εκάβης και στη Μεταμόρφωση. Χθες το απόγευμα εξ αιτίας της παγωνιάς «έσπασε» πυροσβεστικός κρουνός στην οδό Ιωάννου Μέξη.

 

Γενική συνέλευση σκοπεύουν να κάνουν οι δικαστικοί υπάλληλοι αφού η θέρμανση στο δικαστικό μέγαρο λειτουργεί μόνο δύο ώρες την ημέρα. Συνάντηση με εκπροσώπους της Εγνατίας οδού ΑΕ είχε χθες ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Η Εγνατία Οδός είναι πιθανό να εμπλακεί στις μελέτες για την ολοκλήρωση της Περιμετρικής. Το έργο μάλλον δεν προλαβαίνει τη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.  Με αγωνία οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών αναμένουν εντός του μήνα να αρχίσουν εκ νέου οι εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης.

 

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Κώστα Κατσιμίγα θα είναι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Μπάμπης Ευσταθιάδης. Το απόγευμα ο Θόδωρος Μουριάδης παρουσιάζει 30 περίπου υποψηφίους του. Αδειάζει σιγά σιγά από μαθητές το 12ο δημοτικό σχολείο. Πρόσληψη ψυχολόγων για 15 δημοτικά σχολεία του Νομού. Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου για τη λειτουργία του μεταφορικού ισοδύναμου και για τη Θάσο. Με παρέμβαση του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης ζητά οι αποφάσεις για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια να λαμβάνονται από την Περιφέρεια και όχι από το Υπουργείο. Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη τρία μέλη συμμορίας που διακινούσαν ναρκωτικά στην Καβάλα.

 

Δωρεά 3.000 ευρώ έκανε η εταιρία Matrix στην Πνοή. Η επιχείρηση Σταύρου Καλεάδη έκανε δώρο δύο κλιματιστικά σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου Νέστου. Ο Δήμος Καβάλας γνωστοποιεί ότι από αυτόν το μήνα τα επιδόματα της Πρόνοιας θα πληρώνονται από τον ΟΠΕΚΑ.

 

Οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση από τον ΑΟΚ του Βοσνιάδη. Παραμένει παίκτης της ομάδας ο Τόσκας. 23 Γενάρη το ματς που αναβλήθηκε την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης