• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Σε μια σύντομη διαδικασία που έγινε χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο, ορκίστηκαν 85 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας. Η υπηρεσία επηρεάζεται θετικά κι από σήμερα ξεκινά το πλύσιμο των κάδων. Επανέρχονται στην αποκομιδή των απορριμμάτων απορριμματοφόρα που ήταν ακινητοποιημένα λόγω μηχανικής βλάβης. Από το νέο προσωπικό, συνολικά 112 άτομα, θα ωφεληθούν και άλλες δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας.

 

Η λαϊκή συνέλευση των Κρηνίδων κατέληξε στην απόφαση βολιδοσκόπησης τραπεζών προκειμένου να λειτουργήσουν κατάστημα στη θέση αυτού της Πειραιώς που κλείνει οριστικά. Η προσέλευση των πολιτών στη συνέλευση δεν ήταν ικανοποιητική.

 

Συνεδριάζει εκτάκτως το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Κι άλλες διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στην Καβάλα. Η Λευκή Νύχτα στην αγορά της Ελευθερούπολης την Παρασκευή προβλήθηκε σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε χθες. Διαμαρτυρία γονέων κηδεμόνων του 17ου δημοτικού για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αυλή του σχολείου. Πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Κοινωνικών Κινημάτων Ιστορίας Καπνού ώστε να γίνει στην πόλη μας διεθνές κέντρο φίλων του Οσμάν Καβάλα. Συνταξιούχοι του Νομού Καβάλας ήταν χθες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στην Κομοτηνή.

 

Θα συνεχιστεί αύριο το παζάρι που άρχισε χθες στην Πνοή. Η Περιφέρεια ΑΜΘ συμμετείχε σε έκθεση τουρισμού που έγινε στο Παρίσι. Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου παρουσιάζεται σήμερα το πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΔΗΠΕΘΕ. Εκδρομή στην Καππαδοκία πραγματοποίησε ο σύνδεσμος απόστρατων σωμάτων ασφαλείας.

 

Στην πόλη μας από τις 17 Οκτώβρη πανελλήνιο πρωτάθλημα αθλητών μικρών ηλικιών στην πυγμαχία. Εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου δίνουν συνέντευξη τύπου οι εκπρόσωποι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης