Dark Mode Light Mode

Και ξαφνικά το εστιατόριο «Epicure» κάνει το μεγάλο deal !

Δίνει λάμψη και ζωντάνια στη χειμαζόμενη κουζίνα του με την μεταγραφή της χρονιάς !!!! Ο Ανδρέας Καμάριας (γέννημα θρέμμα αυτής της πόλης και απόφοιτος της σχολής μαγειρικής “La Maison De Gourmet” της Μαρίας Παπανικολάου ) αφού δούλεψε στις κουζίνες του κόσμου για αρκετά χρόνια , σε εστιατόρια του Λονδίνου (”Pétrus” by Gordon Ramsay-αστέρι Michelin , ”Bread Street Kitchen” , “Story” ) και δίπλα στον μεγάλο Άγγλο chef Γκόρντον Ράμσευ , αναλαμβάνει από τη Δευτέρα τη κουζίνα του «Epicure» !

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως και ευχόμαστε στον Καβαλιώτη Chef καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα !!! (Κείμενο Στάθη Χαρπαντίδη)

Προηγούμενο άρθρο

Νέο ξεκίνημα για την Καθαριότητα του Δήμου Καβάλας

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019