Δίνει λάμψη και ζωντάνια στη χειμαζόμενη κουζίνα του με την μεταγραφή της χρονιάς !!!! Ο Ανδρέας Καμάριας (γέννημα θρέμμα αυτής της πόλης και απόφοιτος της σχολής μαγειρικής “La Maison De Gourmet” της Μαρίας Παπανικολάου ) αφού δούλεψε στις κουζίνες του κόσμου για αρκετά χρόνια , σε εστιατόρια του Λονδίνου (”Pétrus” by Gordon Ramsay-αστέρι Michelin , ”Bread Street Kitchen” , “Story” ) και δίπλα στον μεγάλο Άγγλο chef Γκόρντον Ράμσευ , αναλαμβάνει από τη Δευτέρα τη κουζίνα του «Epicure» !
Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως και ευχόμαστε στον Καβαλιώτη Chef καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα !!! (Κείμενο Στάθη Χαρπαντίδη)