ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Επιστροφή στην κανονικότητα για το Νοσοκομείο Καβάλας. Από σήμερα επαναλειτουργούν πρωινά και απογευματινά εξωτερικά ιατρεία. Στο αμφιθέατρο του νοσηλευτικού ιδρύματος οι εμβολιασμοί. Σταθερή μείωση των κρουσμάτων, αδειάζει η κλινική covid. Τρεις νέες αποφάσεις αναστολής της δια ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας σε τμήματα του 11ου Δημοτικού, του 2ου Δημοτικού Κρηνίδων. Δεν λειτουργεί προσωρινά το νηπιαγωγείο του Δάτου.

 

Στην Καβάλα ήταν χθες γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, συνάντησε διευθυντές Λυκείων με τους οποίους μίλησε για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Στοχευμένη προανάκριση της Π.Υ. Καβάλας για να βρεθεί αυτός που την Κυριακή το βράδυ έβαλε τη φωτιά σε χόρτα στη συνοικία Νεάπολη. Δύο δρομολόγια την ημέρα από σήμερα στη γραμμή του Πρίνου. Μονιμοποίηση διεκδικούν και οι σχολικοί τροχονόμοι του Δήμου Καβάλας.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας για τον στρατιωτικό τουρισμό με τους Υπουργούς Τουρισμού και Πολιτισμού. Με το Δήμαρχο Θάσου συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Επιστολή του Μητροπολίτη Στέφανου στην Υπουργό Πολιτισμού για την απόφαση της περί πολιτιστικών διαδρομών χωρίς αναφορά στην Καβάλα. Συνεχίζουν να προετοιμάζονται για την Καλοκαιρινή περίοδο οι παραλίες του Δήμου. Στο κτίριο του πρώην ΙΚΑ μετακομίζει ο ΕΦΚΑ μη μισθωτών- πρώην ΟΑΕΕ.

 

Στην Καβάλα ήταν το Σαββατοκύριακο εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων από την Καβάλα και την Κύπρο. Νέο ωράριο λειτουργίας του Μ. Καπνού. Το σκοπευτήριο στη Φωληά και όχι στο Κοκκινόχωμα έλαβε άδεια από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας ΑΜΘ. Μετατέθηκε για το Σάββατο η προγραμματισμένη για χθες δράση των Εθελοντών κατά του Καρκίνου στην παραλία.

 

Ξεκίνησε την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας και εξ αναβολής ματς με τον Θεσπρωτό ο ΑΟΚ. Τσάμαρης και Ρουμελιώτης υποψήφιοι με το Γιώργο Πριονίδη στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΣ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης