ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΓΕΝΑΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΓΕΝΑΡΗ 2022

Υπογράφηκε χθες από τον Γενικό Διευθυντή Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Υπουργείου Περιβάλλοντος νέα και ελαφρώς διαφοροποιημένη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Σιδηροδρομική Γραμμή Νέο Λιμάνι Καβάλας- Τοξότες». Διαφοροποιείται ελαφρώς – σε δύο τουλάχιστον σημεία εντός του Ν. Καβάλας- και η χάραξη της σιδηροδρομικής γραμμής. Η νέα μελέτη αντικαθιστά αυτή που είχε εκδοθεί στο τέλος του 2012. Οι οριστικές τεχνικές μελέτες του έργου ολοκληρώνονται προσεχές διάστημα κι έτσι αναζητούνται χρήματα για τη δημοπράτηση του.

 

Αρκετά εξιτήρια χθες στο Νοσοκομείο, μείωση των ασθενών με κορωνοϊό. Σε παραλία της Ασπροβάλτας βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος ψαράς από το Κοκκινοχώρι Παγγαίου. Αναβλήθηκε δίκη στο Μονομελές Καβάλας για την επικινδυνότητα των καπναποθηκών πρώην ΣΕΚΕ. Η διαχειρίστρια εταιρία Alpha Αστικά Ακίνητα δεν νομιμοποιείται να πληρώσει τα χρήματα των απαραίτητων έργων αποκατάστασης. Δύο τραυματίες χθες βράδυ σε τροχαίο στην Εγνατία, κοντά στην Πέρνη. Το μεσημέρι εκτροπή δύο οχημάτων κοντά στην Τόσκα. Για την πραγματοποίηση απαραίτητης χειρουργικής επέμβασης στο Νοσοκομείο είναι απαραίτητη η εξεύρεση μονάδων αίματος 0 θετικό ή Α θετικό.

 

Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης έκανε ανασκόπηση των έργων εντός του 2021. Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου με οδηγίες προς τους πολίτες ασθενείς και συνοδούς για τις επισκέψεις τους σε μονάδες υγείας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης είχε επικοινωνία με τις υπηρεσίες για την επικείμενη κακοκαιρία, συνάντησε και τον πρόεδρο του ΤΕΕ ΑΜ Απόστολο Παυλίδη. Χωρίς προβλήματα επαναλειτούργησαν χθες τα σχολεία στο Ν. Καβάλας.

 

Η 4η ΥΠΕ εκποιεί άχρηστες ηλεκτρικές συσκευές των Κέντρων Υγείας του Ν. Καβάλας. Διαμαρτυρία σωματείων συνταξιούχων της Καβάλας για ενεργοποίηση διάταξης που προβλέπει περικοπές συντάξεων. Ο σύλλογος Ιχνηλάτες ανακοίνωσε διακοπή δραστηριοτήτων του για το επόμενο 15νθήμερο.

 

Μάλλον θα γίνει το αυριανό εντός έδρας ματς του ΑΟΚ με τον Απόλλωνα Λάρισας. Στην προπόνηση του ΑΟΚ ο Γερμανός μεσοεπιθετικός – πρώην παίκτης της Ξάνθης- Έμπερτ. Συνέντευξη του Χατιντάτζι με αναφορές στους Έλληνες επιθετικούς Μήτρογλου και Βέλλιο.

 

Διαβάστε επίσης