ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΜΑΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΜΑΙΟΥ 2021

Χωρίς απρόοπτα επανήλθαν χθες στο δια ζώσης μάθημα οι μαθητές όλων των σχολείων του Ν. Καβάλας. Λιγότερα από 10 τα θετικά self test. Στις περιπτώσεις των μαθητών Γυμνασίων- Λυκείων το αποτέλεσμα των self test δεν επιβεβαιώθηκε από τα PCR τεστ που επακολούθησαν. Ελάχιστοι γονείς – αρνητές της διαδικασίας. Τα επόμενα self test των μαθητών θα γίνουν αύριο ενώ το αποτέλεσμα τους θα γίνει γνωστό το πρωί της Πέμπτης.

Μειώθηκαν και χθες οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο. Καλύτερη η κατάσταση και στη Δομή φιλοξενίας προσφύγων. Στις 10 το πρωί στους Αγίους Θεοδώρους η κηδεία του Νίκου Δορδοκίδη.

Με κριτήρια ΑΣΕΠ και μέσω διαπαραταξιακής επιτροπής η επιλογή 10 εποχιακών εργατών του Δήμου Καβάλας. Οι Ομοσπονδίες Επαγγελματιών της ΑΜΘ ζητούν διορθώσεις στη διαδικασία καταβολής της μη επιστρεπτέας προκαταβολής της Περιφέρειας. Δεν είναι δυνατή η αποζημίωση των παράκτιων αλιέων λόγω του προβλήματος που προκάλεσε το πλαγκτόν σε παραθαλάσσιες περιοχές του Ν. Καβάλας.

Σύσκεψη στο Δήμο Θάσου για την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Ερώτηση βουλευτή του ΚΚΕ για τα Πετρέλαια. Ξεκίνησε ερευνητική γεώτρηση της ΔΕΥΑΚ κοντά στο χωριό των Φιλίππων. Εντός των ημερών η αμφιδρόμηση μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας ενισχύθηκε με εποχιακό προσωπικό, θα συναντήσει τους εθελοντές και τους τοπικούς συλλόγους την ερχόμενη εβδομάδα.

Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Το Σάββατο στο Επιμελητήριο. Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμΕΑ ευχαριστεί για τη συνεργασία το διοικητή του Νοσοκομείου. Επαναλειτουργεί από χθες το γραφείο της Πνοής.

Ορίστηκε ο διαιτητής στο αυριανό ματς του ΑΟΚ με τον Θεσπρωτό αλλά αυτό είναι πάντα στον «αέρα» λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Ηγουμενίτσας. Από την προσεχή Δευτέρα επανέρχονται σε δράση οι ακαδημίες του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης