• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

Αυξημένη θα είναι η τουριστική κίνηση στην Καβάλα πριν και στη διάρκεια των Χριστουγέννων και λόγω της Ονειρούπολης στη Δράμα. Το συμπέρασμα προκύπτει κυρίως από τις οργανωμένες εκδρομές των τουριστικών πρακτορείων. Τόσο των Ελληνικών όσο των Βαλκανικών χωρών. Όλοι όσοι επισκέπτονται την Ονειρούπολη της Δράμας συνεχίζουν στην Καβάλα όπου και διανυκτερεύουν. Οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Καβάλας είναι πολλές για τα Χριστούγεννα κι ακόμη περισσότερες για τις αργίες της Πρωτοχρονιάς. Έλληνες οι επισκέπτες των Χριστουγέννων, Βαλκάνιοι της Πρωτοχρονιάς.

 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χρυσούπολης διενεργεί προανάκριση για το τραγικό περιστατικό φωτιάς την Κυριακή στο Χρυσοχώρι. Πολίτες αναφέρουν καθυστερημένη άφιξη στο σημείο του ασθενοφόρου από τη Χρυσούπολη. Πέντε νέες ειδικότητες ζητά για το επόμενο σχολικό έτος το 1ο ΕΠΑΛ. Θετική γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυξήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα τεστ για τον κορωνοϊό μαζί με θετικά περιστατικά. Στα συνηθισμένα επίπεδα τα εμβόλια. Ο Δήμαρχος Θάσου υπέγραψε με τον ανάδοχο τη σύμβαση του έργου κατασκευής δικτύου αποχέτευσης Πρίνου και Σκάλας Πρίνου. Στις 3 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου η κηδεία του Λευτέρη Φιλιππίδη που πέθανε χθες σε ηλικία 81 ετών. Ήταν πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.

 

Στην ολομέλεια της Βουλής μίλησε η Αγγελική Δεληκάρη, επιβεβαίωσε ότι η Καβάλα γίνεται βάση εναέριων μέσων του ΕΚΑΒ. Η παράταξη των οικονομολόγων της ΝΔ κέρδισε τις εκλογές στο παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Στη διοίκηση αυτού εκλέγονται δύο μόνο Καβαλιώτες, ο Γιώργος Χριστοδουλίδης και ο Χριστόφορος Πατέλης. Ολοκληρώνονται με αυτή της Θάσου οι συνελεύσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Αποχώρησε μόνο το 2% των μελών μας στην ΑΜΘ, λένε τοπικά στελέχη. Μάλλον αύριο η ΝΕ ΠΑΣΟΚ συναντά εκπροσώπους των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και στο Νοσοκομείο. Συνδικαλιστές αστυνομικοί από την Καβάλα συμμετείχαν στη χθεσινή διαμαρτυρία στην Αθήνα, σχετική με τα περιστατικά βίας στα γήπεδα.

 

Έτοιμος ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων, αρχίζει στη Μ. Λέσχη την Πέμπτη. Στο Δημαρχείο την Πέμπτη η γενική συνέλευση των συνταξιούχων δημοτικών υπαλλήλων. Έχουν κι οι εθελοντές τα όρια τους. Ο Κώστας Γιτίσογλου δεν αντέχει άλλο να βοηθά περιπτώσεις αδέσποτων ζώων, υπενθυμίζει ότι αρμόδια είναι η Τ.Α.

 

Σίγουρες είναι οι μεταγραφές στον ΑΟΚ. Δεν αποφάσισε ακόμη για το μέλλον του στην ομάδα ο Σάββας Γκέντζογλου.

 

Διαβάστε επίσης