• 16 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΓΕΝΑΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΓΕΝΑΡΗ 2021

Με ομαλό τρόπο επαναλειτούργησαν χθες σε όλο το Ν. Καβάλας δημοτικά σχολεία- νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί. Η προσέλευση των μαθητών χαρακτηρίζεται φυσιολογική αν και πολλοί γονείς δεν άφησαν τα παιδιά τους στο ολοήμερο σχολείο. Αυξημένοι οι απόντες μαθητές στο δημοτικό του Πρίνου και της Καλλιράχης. Χωρίς προβλήματα επαναλειτούργησαν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Καβάλας.

 

Διακοπή ρεύματος 4 ωρών χθες το βράδυ σε Παληό και Νέα Ηρακλείτσα. Σύσκεψη τοπικών φορέων πραγματοποιείται αύριο με αφορμή την επικείμενη κακοκαιρία με κρύο και χιόνια ίσως και στα πεδινά. Λόγω των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού δεν έγιναν χθες ποινικές δίκες στο Δικαστικό Μέγαρο. Οι Δήμοι Καβάλας και Παγγαίου μέσω των ΚΑΠΗ τους θα βοηθήσουν τους ηλικιωμένους άνω των 85 ετών να εγγραφούν στην πλατφόρμα για να εμβολιαστούν.

 

9 κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε για το Ν. Καβάλας ο ΕΟΔΥ. Αρνητικά ράπιντ τεστ στο Θεολόγο, σήμερα στον Ποτό. Μέσω του Δήμου Καβάλας ράπιντ τεστ αύριο το μεσημέρι σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας. Εντός των ημερών εμβολιάζονται οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Καβάλας.

 

Ο Μακάριος Λαζαρίδης ανακοίνωσε ότι λύθηκε το τεχνικό πρόβλημα για το επίδομα ξυλείας σε Νικήσιανη- Παλαιοχώρι. Διαμαρτυρία του Βασίλη Λεμονίδη για την κλειστή αγορά με δηλώσεις του σε εκπομπή της ΕΤ3. Ο Γιάννης Πασχαλίδης επαναφέρει στο Υπουργείο Ναυτιλίας την πρόταση του επιδότησης της γραμμής του Πρίνου. Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του 54χρονου κυνηγού το πρωί του Σαββάτου σε ορεινή περιοχή πάνω από το Χορτοκόπι.

 

Πέθανε την Κυριακή η μεγάλη ευεργέτης της Νέας Καρβάλης Ελένη Καπλανίδου Δρυμάλα. Δωρεάν wi fi σε αρχαιολογικούς χώρους, δεν περιλαμβάνεται σε αυτούς ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων. Το παράρτημα Καβάλας των Γιατρών του Κόσμου έκανε δωρεά υγειονομικού υλικού σε γηροκομεία και χώρους φιλοξενίας ηλικιωμένων.

 

Επαναλειτουργεί το κλειστό κολυμβητήριο για 6 αθλητές από την Καβάλα, μέλη προεθνικών ομάδων. Πιο συγκεκριμένο σενάριο επιστροφής του ΑΟΚ τόσο στις προπονήσεις όσο και στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Διαβάστε επίσης