• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που δόθηκε χθες το απόγευμα παρουσιάστηκε αναλυτικά το πρόγραμμα του 61ου Φεστιβάλ Φιλίππων. Αρχίζει στις 7 Ιουλίου, τελειώνει στις 29 Αυγούστου. Φέτος οι εκδηλώσεις στην πόλη έχουν τίτλο «Με ΘΕΑ την Καβάλα», περιλαμβάνουν δύο συναυλίες στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου», θεατρική παράσταση στο Καρνάγιο. Συνολικά τα πολιτιστικά γεγονότα είναι 30. 19 είναι οι θεατρικές παραστάσεις 5 οι συναυλίες ενώ υπάρχουν δύο ενδιαφέρουσες εκθέσεις που θα γίνουν ακόμη και στο κέντρο της πόλης.

 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας με εντολή της ΕΤΑΔ απομάκρυνε ομπρέλες και ξαπλώστρες από τρία καταστήματα της Καλαμίτσας. Ένας επαγγελματίας στο αυτόφωρο. Η δικηγόρος Βούλα Καρκαλέτσου έλαβε εντολή από τη Δημωφέλεια να κινηθεί νομικά κατά Εγνατίας Οδού και εταιρίας ΑΚΤΩΡ για τα διόδια στην Παράκαμψη. Τις αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού περιμένει η Αρχαιολογική υπηρεσία για να αρχίσει τα έργα στον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων και το αρχαίο θέατρο της Θάσου. Μικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε το Σάββατο το πρωί στον σκουπιδότοπο του Δήμου Καβάλας.

 

Αθωώθηκε χθες στο Μονομελές ιδιοκτήτρια διαμερίσματος στην Τούζλα αφού η ρευματοκλοπή για την οποία κατηγορούνταν έγινε από τον ενοικιαστή του διαμερίσματος. Το Επιμελητήριο συμμετείχε στην έκθεση Συνέργεια που έγινε το Σάββατο στη Δράμα. Στο Δήμο Παγγαίου συνεχίζεται η ενημέρωση της Αναπτυξιακής για το νέο Leader. Εντατικούς ελέγχους για το παρεμπόριο ζητά με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος. Νέα ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Καβάλας για τα διόδια, ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις επόμενες εκλογές στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

 

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα Εθελοντή Αιμοδότη ετοιμάζει ο Σύλλογος Αιμοδοτών Καβάλας. Στο ΚΑΠΗ του Βύρωνα συνεχίζεται το πρωί η δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας. Από τις 26 Ιουνίου οι προβολές ταινιών στο Ζέφυρο.

 

Τον Παναγιώτη Τσάμη του Αστέρα θέλει να αποκτήσει η Ένωση. Έκθεση για το υλικό της ομάδας παρέδωσε στη διοίκηση ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης. Κύπελλο ήθους της ΕΠΣ Καβάλας στην Ακαδημία Ελπίδες.

 

 

Διαβάστε επίσης