• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Άμεση ήταν η προσαρμογή των επιβατών για Θάσο στις νέες προϋποθέσεις προκειμένου να επιβιβαστούν στα φέρι μποτ. Ομαλά εξελίχθηκε η κίνηση χθες στα λιμάνια της Κεραμωτής και της Καβάλας. Από σήμερα δύο μεγάλα πλοία τύπου καταμαράν θα συνδέουν την Καβάλα με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, αντικαθιστούν το «Aqua Blue» που είναι εκτός δρομολογίων λόγω βλάβης. Η κίνηση τόσο για τη Θάσο όσο και για τα υπόλοιπα νησιά είναι πάντα αυξημένη.

 

Τέλος στα ραντεβού μέσω φαρμακείων για τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου. Πρόστιμο 2.000 ευρώ και διακοπή λειτουργίας 15 ημερών σε παιδότοπο του Ν. Καβάλας που λειτουργούσε και τον εσωτερικό του χώρο. Ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Παπουτσής διαψεύδει τις φήμες ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου. Ο Χρήστος Μέτιος ανακοίνωσε χθες αγορά κι άλλων σταθμών μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, ένας εξ αυτών θα εγκατασταθεί κοντά στην Καβάλα.

 

Σύσκεψη για τις συχνές διακοπές ρεύματος πραγματοποίησε ο Μακάριος Λαζαρίδης, δεν προσήλθε ο εκπρόσωπος του ΔΕΔΔΗΕ. Τοπικό διάλογο για το νέο αναπτυξιακό νόμο και το περιεχόμενο του προτείνει ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης. Τις επόμενες μέρες η απόφαση της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου για τη διεύρυνση του απογευματινού ωραρίου στην αγορά. Δύο φορές συνεδρίασε χθες το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας με αναφορές και σε θέματα επικαιρότητας.

 

Το νέο διοικητή της ΧΧ Μεραρχίας συνάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης. Παρουσιάζεται το απόγευμα σε εκδήλωση το νέο βιβλίο του Ηλία Μαμαλάκη. Από το Σάββατο 17 Ιουλίου ως τις αρχές Σεπτέμβρη πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Θάσο.

 

Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις υποψηφιότητες στις εκλογές της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

Διαβάστε επίσης