• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν οι επικεφαλής της Α. Δ. Καβάλας για την εξιχνίαση τριών περιστατικών ληστειών που έγιναν σε Καβάλα και Αμυγδαλεώνα από τις 22 Φεβρουαρίου ως την Κυριακή 11 Μαρτίου. Κατά την Α.Δ. Καβάλας τα τρία περιστατικά των ληστειών αν και έχουν ομοιότητες, δεν συνδέονται μεταξύ τους. Στο πιο πρόσφατο 3 δράστες απείλησαν με μαχαίρι 23χρονο που επέστρεφε σπίτι του, πήραν το μπουφάν μέσα στο οποίο υπήρχε χρηματικό ποσό και πιστωτική κάρτα. Το μπουφάν βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε κάδο απορριμμάτων.

 

Σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη οι αλλαγές στον Καλλικράτη ίσως θέσουν και όριο θητειών στην εκλογή δημάρχων. Αποστολή του Δήμου Θάσου αναχωρεί την Πέμπτη για την Κύπρο, καλεσμένη του Δήμου Πάφου. Προσωρινά κλειστό από χθες το κλειστό κολυμβητήριο, θα γίνουν έργα συντήρησης. Το απόγευμα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο για να εκλέξει νέο πρόεδρο. Αύριο απεργιακή συγκέντρωση οικοδόμων μπροστά από το Διοικητήριο. Την Κυριακή εγκαινιάζει τα γραφεία του ΛΑΟΣ την Καβάλα ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

 

Παραιτήθηκε ο τοπικός σύμβουλος Καβάλας Γιάννη Δαλακούρας, στη θέση του ορκίστηκε χθες η Δέσποινα Θαλασσινού. Το μεγάλο κατάστημα δίπλα στο δικαστικό μέγαρο νοικιάστηκε σε κινέζο επιχειρηματία, θα πουλά τα γνωστά αντικείμενα από την πατρίδα του. Στην παραλιακή ζώνη της Καβάλας από το ΝΟΚ έως την είσοδο του λιμανιού υπάρχει ένα μόνο ανοίκιαστο κατάστημα. Χωρίς ειδήσεις η συνάντηση την Κυριακή στη ΝΟΔΕ Καβάλας του βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά με στελέχη του κόμματος. Στη Χρυσούπολη συνέχισε τις περιοδείες του ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ο διοικητής του Νοσοκομείου με χθεσινή ανακοίνωση του υπενθυμίζει τη λειτουργία της 1ης ΤΟΜΥ.

 

Το απόγευμα στο 12ο δημοτικό σχολείο έκτακτη συνέλευση εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Την ίδια ώρα στο Επιμελητήριο εκδήλωση για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Το βράδυ ο Όμιλος Πόντιων Χορευτών παρουσιάζει την ποδοσφαιρική του ομάδα, η οποία θα συμμετέχει σε φιλανθρωπικές αναμετρήσεις.

 

Δεν επηρεάζεται η Γ’ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα από τις αποφάσεις Βασιλειάδη για τη διακοπή των αγώνων του κυπέλλου Ελλάδας και της σούπερ λιγκ. Ολοκλήρωσε χθες την επίσκεψη του στην πόλη μας ο Θωμάς Μαύρος. «Τα 9 ματς που έμειναν είναι όλα ένας τελικός» δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης Ανδρέας Καραπιπερίδης.

 

Διαβάστε επίσης