• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

Αιφνίδια και θεαματική αλλαγή δεδομένων σχετικά με τις επόμενες ενέργειες στο θέμα της γέφυρας μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Ο Δήμος Καβάλας δεν θα συνεργαστεί με την Κυβέρνηση και την Εγνατία Οδό αλλά με την Περιφέρεια. Η πραγματογνωμοσύνη θα ζητηθεί από το τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ, που είναι άγνωστο αν θα ανταποκριθεί και σε πόσο χρόνο. Σύμφωνα με το Χρήστο Μέτιο η Περιφέρεια αναλαμβάνει τα έξοδα των πρώτων μελετών. Ανακοινώσεις για τη γέφυρα υπήρξαν χθες από το Βαγγέλη Παππά και το Θόδωρο Μουριάδη. Ζητούν να επισπευστεί η διεκδίκηση συνέχισης της Περιμετρικής.

 

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε χθες το απόγευμα στην Κομοτηνή ο προϋπολογισμός του 2019 για την Περιφέρεια ΑΜΘ. Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου συμμετείχαν οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες. Σε κατάληψη από χθες το ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης. Αθωώθηκαν στο Μονομελές 4 πρώην απολυμένοι της ΒΦΛ. Ήταν κατηγορούμενοι μετά από μήνυση συναδέλφων τους. Τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας συνάντησαν χθες οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών. Συνεχίζεται η διακοπή των εξετάσεων για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης. Για την αλλαγή της διαδικασίας διεκδίκησης προηγούμενων περικοπών συντάξεων έγινε διαμαρτυρία έξω από το κτίριο του ΙΚΑ.

 

Στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ ως εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μίλησε ο συμπολίτης δικηγόρος Γιώργος Κρητικός. Αθωώθηκε στο Εφετείο η πρώην διοίκηση της Καβάλα Όιλ για το θέμα του αγωγού φυσικού αερίου στην παραλία της Νέας Καρβάλης. 70 μονάδες αίματος συγκέντρωσε η εθελοντική αιμοδοσία που έγινε το Σάββατο στο Επιμελητήριο. Για το νέο χωροταξικό της ΑΜΘ συζήτησαν η δήμαρχος και οι 4 βουλευτές του Νομού που συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής.

 

Δύο φορές συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου. Εγκαινιάζεται σήμερα στη Δ. Καπναποθήκη ομαδική έκθεση ζωγραφικής της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών. Γιορτάζει σήμερα ο Μητροπολίτης Ελευθερούπολης Χρυσόστομος.

 

«Χρειαζόμαστε ένα σερί νικών» δήλωσε χθες ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Βασίλης Γαβριηλίδης. Λεωφορείο μεταφέρει φίλους του ΑΟΚ στο Σιδηρόκαστρο, για το ματς της Κυριακής. Θα αγωνιστεί στο ματς με τον Ιωνικό Νικαίας ο νέος καλαθοσφαιριστής της Energean Kavala BC Γκαμπερόνι.

 

 

 

Διαβάστε επίσης