• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

Συνεδριάζει σήμερα στη Θεσσαλονίκη η διοικούσα επιτροπή του ΔΙΠΑΕ. Αποφασίζει για τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου που όπως φαίνεται θα γίνουν από απόσταση. Στη διάθεση του ΔΙΠΑΕ Καβάλας μεγάλες αίθουσες της ΠΕ, του Δήμου και του Επιμελητηρίου. Παρόλα αυτά τα δια ζώσης μαθήματα είναι μια δύσκολη υπόθεση που μπορεί να επιτευχθεί στο β’ εξάμηνο της εκπαιδευτικής περιόδου. Όλα αυτά έγιναν γνωστά στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που δόθηκε χθες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη παρουσία του Δημάρχου, των προέδρων Εμπορικού Συλλόγου και Επιμελητηρίου και του αντιπρύτανη του ΔΙΠΑΕ Δημήτρη Μπαντέκα.

 

Τα τεστ κορωνοϊού του Νοσοκομείου Καβάλας «αποκάλυψαν» κρούσμα σε 18χρονη φοιτήτρια που επέστρεψε στην πόλη από τη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε. Η χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ δεν περιελάμβανε κρούσμα για την ΠΕ Καβάλας.

 

Προσωρινός ανάδοχος στο έργο της πεσμένης γέφυρας που δημοπράτησε η Εγνατία Οδός. Μείωση απορριμμάτων για το τρίτο τρίμηνο του έτους ανακοίνωσε ο Δήμος Καβάλας. Πιέζουν τα Επιμελητήρια της ΑΜΘ για διορθωτικές αλλαγές στο πρόγραμμα μη επιστρεπτέας προκαταβολής που ανακοίνωσε ο Χρήστος Μέτιος. Δύο υδροστρόβιλοι εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι νότια της Θάσου. Ως τις απογευματινές ώρες η κακοκαιρία με τους ισχυρούς νοτιάδες, τις βροχές και τις καταιγίδες.

 

Διέκοψε την επίσκεψη του στην Πορτογαλία ο Νίκος Παναγιωτόπουλος λόγω των εξελίξεων στα ελληνοτουρκικά. Στην τηλεόραση του Αντένα μίλησε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Επίσκεψη στο δημαρχείο της Ελευθερούπολης έκανε η Τάνια Ελευθεριάδου. Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου για την απόφαση του δικαστηρίου καταδίκης στελεχών της Χ. Αυγής. Απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Νοσοκομείο οργανώνει την Πέμπτη το πρωί η ΑΔΕΔΥ Καβάλας.

 

Βραβείο για το αρχαιολογικό μουσείο της Θάσου. Το Σάββατο ξεκινά η περίοδος δραστηριοτήτων της Λέσχης Ποντίων Καβάλας. Ένα ακόμη σεμινάριο καλλιτεχνικής φωτογραφίας οργανώνει ο Φωτογραφικός Όμιλος.

 

Αύριο αποφασίζεται η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της FL.

 

 

 

Διαβάστε επίσης