• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΗ 2019

Παράταση μέχρι το τέλος Ιουλίου έλαβε το έργο της ανακαίνισης του Βερούλειου. Η απόφαση οφείλεται στις καιρικές συνθήκες κι η παράταση- 2η στη σειρά- θα είναι η τελευταία ώστε από τον Αύγουστο να επανέλθουν στο γήπεδο οι ομάδες που το χρησιμοποιούν. Στη χθεσινή τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πριν τις εκλογές υπήρξε ένταση και κριτική στη διοίκηση επειδή μεταξύ των υδρονομέων που προσλαμβάνονται περιλαμβάνονται υποψήφιοι με την κ. Τσανάκα.

 

Αναδιάρθρωση της Πολεοδομίας Καβάλας ζήτησε με χθεσινές του δηλώσεις ο πρόεδρος του συλλόγου των αρχιτεκτόνων κ. Γιάννης Νεστορίδης. Νέα αναβολή για τον Σεπτέμβρη πήρε χθες στο Μονομελές υπόθεση με κατηγορούμενους εργαζόμενους στο λιμάνι της ΒΦΛ. Η υπόθεση έφθασε στη δικαιοσύνη μετά από καταγγελία του σωματείου των λιμενεργατών. Στο Νομό Καβάλας το απόγευμα η Υπουργός Μακεδονίας Θράκης. Σε εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο παρουσιάζεται αναλυτικά η επένδυση Χαρακίδη στα Λουτρά των Ελευθερών.

 

Τέσσερις υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Λαϊκής Ενότητας θα έχουν πρόγραμμα συναντήσεων το πρωί στην Καβάλα. Υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ είχε χθες συναντήσεις σε Επιμελητήριο και Ομοσπονδία. Ανακοίνωση του Βαγγέλη Παππά με κριτική στη δήμαρχο για την επιλογή του εποχιακού προσωπικού των υδρονομέων. Την Πέμπτη το απόγευμα στη Στέγη εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον πολιτισμό.

 

Ελεγκτές θα προσλάβει το Αστικό ΚΤΕΛ. Η οικονομική επιτροπή του Δήμου Καβάλας στη χθεσινή της συνεδρίαση αποφάσισε την αγορά εξοπλισμού για 6 παιδικές χαρές. Με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαριστεί όσους βοήθησαν στην πρόσφατη Λευκή Νύχτα.

 

Κορυφώνονται το πρωί οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στην εκκλησία του Αγίου Θεράποντα. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η συνάντηση των μαθητών 16 μουσικών σχολείων της χώρας. Την Κυριακή βράβευση μαθητών του Ν. Καβάλας που διακρίθηκαν στους φετινούς μαθηματικούς διαγωνισμούς. Παρουσία της Αναστασίας Ιωσηφίδου προβλήθηκε πρώτη φορά στην Αθήνα ινδική ταινία που προβάλει την Καβάλα.

 

Εγκρίθηκε χθες από τη Βουλή η αναδιάρθρωση, ο ΑΟΚ θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της νέας Γ΄ Εθνικής. 15, 18 κι αν χρειαστεί 22 Μάη οι αναμετρήσεις της Ένωσης με τον Απόλλωνα Πάτρας. Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και πόντιους από τη Ροδόπη γίνεται το πρωί στο «Ανθή Καραγιάννη».

 

Διαβάστε επίσης