ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

Προσωρινά κλειστό είναι από την προηγούμενη εβδομάδα το μονοπάτι με τα σκαλάκια που ενώνει την Παναγία με το λιμάνι. Λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας αποκολλήθηκαν πέτρες. Το δημοτικό έργο θα γίνει αλλά μετά την αυτοψία της αρχαιολογικής υπηρεσίας. Η περιοχή παρουσίασε προ λίγων ετών κι άλλο ίδιο πρόβλημα. Πρόσφατα εγκρίθηκαν οι μελέτες για μια συνολική παρέμβαση, η οποία θα αφορά την περιοχή του φάρου και τμήμα της αυλής του 7ου Δημοτικού σχολείου.

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και δύο οχήματα κάηκαν σε καραμπόλα χθες το απόγευμα στην Εγνατία, κοντά στη Μουσθένη. Προσωρινά έκλεισε το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη. Απέχουν από τα καθήκοντα τους οι 130 μηχανικοί δημόσιοι υπάλληλοι στο Ν. Καβάλας, δεν συνεδριάζουν αυτήν την εβδομάδα τα συμβούλια στα οποία συμμετέχουν. Με ελαφρυντικά καταδικάστηκε στο Μονομελές τοξικομανής, συστηματικός διαρρήκτης καταστημάτων στην Καβάλα. Αναβλήθηκε για τον Οκτώβρη του 2024 η υπόθεση με κατηγορούμενο κληρικό της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερούπολης.

Πρόσκληση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών σε φορείς της αγοράς και επιστημονικούς συλλόγους για σύσκεψη και κοινή δράση κατά του φορολογικού νομοσχεδίου. Ικανοποίηση των παραγόντων της Θάσου για τις επαφές και την προβολή του νησιού στην έκθεση Philoxenia. Πίστωση χρόνου στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Καβάλας Κώστας Μορφίδης. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα στην Αθήνα υπογράφεται η σύμβαση υπό παραχώρησης του νέου λιμανιού. Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του «Φίλιππος Β’» θα παίξει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Με ομόφωνη απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου ζητά να ιδρυθεί νηπιαγωγείο στη Σκάλα Μαριών. Πετυχημένη διαμαρτυρία των κτηνοτρόφων στην Κομοτηνή, ζητούν λύσεις από την Κυβέρνηση. Στην Καβάλα αύριο Τετάρτη συνάντηση γιατρών Ε.Σ.Υ. απ’ όλη την ΑΜΘ.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος εκπροσώπησε τη ΝΔ στις εκδηλώσεις για τη γιορτή του Μητροπολίτη Ελευθερούπολης Χρυσόστομου. Ανακοίνωση της Αγγελικής Δεληκάρη για την χειροτονία του Παύλου Κίτσου. Εκδήλωση για το διαγωνισμό καλύτερα στολισμένης βιτρίνας θα γίνει τη Δευτέρα στο Επιμελητήριο. Και φέτος ο διαγωνισμός θα γίνει από το Δήμο Καβάλας. Πολυεθνική εταιρία θα διαφημίζει το σποτ που θα βιντεοσκοπηθεί σήμερα και αύριο στην παραλιακή Εγνατία. Θα προβληθεί σε όλον τον κόσμο!

Με στόχο τη νίκη ο ΑΟΚ ξεκινά την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας.

 

 

Διαβάστε επίσης