• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Νέες διαμαρτυρίες από τους εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών της Καβάλας προκάλεσε η χθεσινή υπολειτουργία της Διεύθυνσης Μεταφορών. Ο γενικός διευθυντής της υπηρεσίας ήταν στο Διοικητήριο, συνάντησε και μίλησε με όλους τους εργαζόμενους. Σήμερα οι ανακοινώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη. Κατά τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Μεταφορών Καβάλας το πρόβλημα λύνεται με επιπλέον προσωπικό και όχι με «εσωτερικές» μετακινήσεις του υφιστάμενου προσωπικού.

 

Θα αργήσουν κι άλλο οι εγγλέζοι τουρίστες στη Θάσο. Ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες στο Δήμο Παγγαίου προκάλεσε η χθεσινή μεσημβρινή χαλαζόπτωση. Στα ίδια επίπεδα και χθες κρούσματα και ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο. Κίνδυνο διακοπής λειτουργίας του καταστήματος της Εθνικής τράπεζας στην Ελευθερούπολη διαπιστώνει ο Δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης.

 

Αθωώθηκε στο Μονομελές Καβάλας η δημοτική σύμβουλος Ευαγγελία Δρακονάκη. Το ειδικό όχημα της Google που φωτογραφίζει δρόμους και κτίρια θα κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα και στο Ν. Καβάλας. Άρχισε η 11η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Καβάλας. 100.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Δήμο Καβάλας για να πληρώσει χρέη του σε τρίτους. Επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ για τους εργαζόμενους της ΒΦΛ. Χωρίς προβλήματα η χθεσινή πρεμιέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψήφιους του Ν. Καβάλας.

 

Μία ακόμη δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών από το σύλλογο «Φίλος» της Νυρεμβέργης σε φορείς του Νομού Καβάλας. Αύριο η συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του φετινού Cosmopolis. Την Κυριακή στο Ζέφυρο παρουσιάζεται φωτογραφική εργασία του συμπολίτη φωτογράφου Αντώνη Πασβάντη.

 

Τοπικοί φορείς κι αθλητικά σωματεία συγχαίρουν τον ΑΟΚ για την άνοδο του στη Σούπερ Λιγκ ΙΙ. Δειλά δειλά οι ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες του Νομού Καβάλας αρχίζουν να ετοιμάζονται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης