• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

Προσωπικό της Πολεοδομίας Καβάλας έκανε χθες αυτοψία στην πυλωτή της πολυκατοικίας στην οποία τα ξημερώματα της Κυριακής εκδηλώθηκε φωτιά. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε ανάγκη ενίσχυσης των θεμελίων. Παραμένουν εκτός διαμερισμάτων οι κάτοικοι ενώ υπάρχει στοιχείο που δείχνει ύποπτη κίνηση δύο ανδρών στην περιοχή, μία περίπου ώρα πριν τη φωτιά. Χθες το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χρυσούπολης και ο Δήμος Νέστου αντιμετώπισαν φωτιά σε καλάμια στην παραλία Αγιάσματος. Η φωτιά ήταν ορατή από την Καβάλα ενώ ίδια φωτιά υπήρξε στην ίδια περιοχή το Σάββατο. Την Κυριακή κάηκε μικρή αποθήκη στο Βουνοχώρι.

 

Ομαλά εξελίχθηκε η διαδικασία του αγιασμού στα σχολεία του Ν. Καβάλας. Διαφωνία την ώρα των ομιλιών στον αγιασμό του 21ου Δημοτικού όταν η βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν καθαρίστριες στα σχολεία κι ο Θόδωρος Μουριάδης τη διέψευσε. Χωρίς κρούσμα κορωνοϊού χθες η Καβάλα. Διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης 60χρονος επαγγελματίας οδηγός από το Δήμο Παγγαίου. Κυριακή και Δευτέρα 95 αρνητικά τεστ στο Νοσοκομείο Καβάλας. Αθωώθηκε στο Μονομελές Καβάλας υπάλληλος εταιρίας καθαρισμού αφού δεν ήταν ο υπεύθυνος του απλήρωτου προσωπικού για την περίοδο 2011 – 2016.

 

Το σωματείο καφεζυθοπωλών Ν. Καβάλας δεν συμμετέχει στο κλείσιμο καταστημάτων που γίνεται κυρίως στην Αλεξανδρούπολη. Τη Νικήσιανη επισκέφθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές και μία απόπειρα που έγιναν στην Καβάλα. Αύξηση μαθητών στα Επαγγελματικά Λύκεια του Νομού. Λόγω αυξημένης έντασης των ανέμων ο Δήμος Θάσου απαγόρευσε και για σήμερα την κυκλοφορία στις δασικές εκτάσεις του νησιού.

 

Σε συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής εκπρόσωπος του Συμβουλευτικού Κέντρου Καβάλας. Την ερχόμενη Δευτέρα επανέρχεται σε δραστηριότητα ο πολιτιστικός σύλλογος του Αμυγδαλεώνα. Νέα διοίκηση στον πολιτιστικό σύλλογο Αγίας Βαρβάρας- Πεντακοσίων. Ευχές από το σύνδεσμο Εκπαιδευτικών Φροντιστών του Ν. Καβάλας για τη νέα σχολική χρονιά.

 

Ούτε χθες υπήρξαν εξελίξεις στην Αθήνα σχετικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο ΑΟΚ. Κυκλοφόρησε η κάρτα οικονομικής ενίσχυσης της Ένωσης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης