• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Πετυχημένη θα είναι στην πόλη της Καβάλας η σημερινή 24ωρη απεργία καφενείων- καφετεριών και άλλων καταστημάτων εστίασης. Ζητούν κατάργηση των μέτρων πρόληψης κορωνοϊού που ισχύουν από τις 6 Νοέμβρη. Δεν άνοιξαν νωρίς το πρωί τα καταστήματα του κλάδου, το ίδιο θα συμβεί με όλα τα υπόλοιπα. Δεν θα λειτουργήσουν επίσης ταβέρνες- ψητοπωλεία- κρεοπωλεία. Συμμετοχή στην απεργία και των επαγγελματιών της Ν. Περάμου. Στις 11 στην πλατεία Καπνεργάτη η απεργιακή συγκέντρωση.

 

Επιβαρυμένη ήταν και χθες η κατάσταση στο Νοσοκομείο ως προς τους ασθενείς με κορωνοϊό. Κι άλλα μέτρα για τους μη εμβολιασμένους ζητά ο Ντίνος Κλειτσιώτης. Βαρύ πρόστιμο και διακοπή λειτουργίας 15 ημερών σε κεντρική καφετέρια που φιλοξένησε στο εσωτερικό της χώρο ανεμβολίαστο πελάτη. Μετά από διάστημα μεγαλύτερο του 1,5 χρόνου επαναλειτούργησε χθες για το χορευτικό του συλλόγου Εβριτών ο Πυθαγόρας. Εντατικές εργασίες για την κατασκευή διοδίων στην Εγνατία οδό, εντός και εκτός του κόμβου του νέου λιμανιού.

 

Με την Γαλλίδα συνάδελφο του Υπουργό Άμυνας συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Αυτοψία Κώστα Αντωνιάδη στο έργο ύδρευσης του Αμυγδαλεώνα. Σύλληψη δύο διακινητών παράνομων μεταναστών. Το Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοίνωσε την κατάσχεση οστράκων βάρους 400 κιλών που αλιεύτηκαν παράνομα. «Παραμένουμε ενωμένοι» δήλωσε χθες στο ράδιο Πρωινή ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στα Πετρέλαια. Μία θα είναι η εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην Καβάλα, αύριο στις 5.30 στην πλατεία Καπνεργάτη.

 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη ανακοίνωσε το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της. Γυμνάσιο Ελευθερούπολης και 5ο Λύκειο Καβάλας σε προγράμματα Erasmus. Πετυχημένη παρουσία στη Philoxenia του Δήμου Θάσου. Έκθεση φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκαν τα μέλη του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας.

 

Θα αγωνιστεί την Κυριακή ο ΑΟΚ στο εκτός έδρας ματς με τον Πιερικό. Ευχές της ΠΑΕ ΑΟΚ για γρήγορη ανάρρωση στον Σωτήρη Δεληκάρη.

 

Διαβάστε επίσης