• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Από μηχανικό της Πολεοδομίας συντάχθηκε έκθεση επικινδύνου για το σπίτι της οδού 7ης Μεραρχίας στο Φάληρο,  που καταστράφηκε από πυρκαγιά το Πάσχα. Δίδεται προθεσμία 90 ημερών στους 18 συνιδιοκτήτες προκειμένου να λάβουν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Υποχρεώνονται να εκπονήσουν μελέτη για την στατική επάρκεια του ακινήτου. Το σπίτι που ήταν άδειο επί σειρά ετών δεν είναι χαρακτηρισμένο διατηρητέο.

 

Κλοπές και ζημιές σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό στο Γενικό Λύκειο Ελευθερούπολης κατά τις διακοπές του Πάσχα. Όλα αυτά διαπιστώθηκαν χθες, που το σχολείο επαναλειτούργησε. Με καθυστέρηση άναψαν χθες βράδυ λόγω βλάβης, τα φώτα των δρόμων μέσα κι έξω από την πόλη. Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται από την Κυριακή 76χρονη γυναίκα, στην οποία επιτέθηκαν σκυλιά. Έσπασε χέρι και πόδι. Το περιστατικό έγινε στο κέντρο του Ζυγού. Κηδεύτηκε χθες το απόγευμα η 50χρονη Κρυσταλλία Βλαχοπούλου, θύμα της πυρκαγιάς στην οικία της το Σάββατο. Δεν λειτουργούν όλα τα ΑΤΜ των καταστημάτων της Εθνικής τράπεζας στην Καβάλα με αποτέλεσμα να παραπονούνται πελάτες της.

 

«Θέλουμε έργα και όχι λόγια» λένε οι κάτοικοι της Νέας Καρβάλης για το πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Θα παραστεί στην αυριανή λαϊκή συνέλευση η Δήμαρχος. Με απόφαση που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας, θα πληρωθεί ποσό 472.000 ευρώ για τα δάνεια που στο παρελθόν έλαβε η ΔΕΥΑΚ. Ικανοποιητικά τα πρόσφατα αποτελέσματα των αναλύσεων του νερού του Ζυγού. Διήμερο το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ, θα γίνει στο Φάληρο 27 και 28 Απριλίου. Γηροκομείο ή Κέντρο Αποκατάστασης στην πρώην Ορθοπεδική Κλινική στο Σανατόριο.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος θα υποδεχθεί το πρωί στο γραφείο του αποστολή μαθητών και εκπαιδευτικών ενός ακόμη προγράμματος Erasmus. Εγκαινιάστηκε χθες βράδυ έκθεση ζωγραφικής του συλλόγου των Λημνιών. Λειτουργεί στη Δ. Καπναποθήκη. Την Κυριακή εκλογική γενική συνέλευση των συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων. Έκθεση φωτογραφίας προβάλει τους Φιλίππους στην Ουάσιγκτον.

 

Τρία χρυσά και τρία χάλκινα μετάλλια αθλητές του ΟΚΑΚ σε αγώνες που έγιναν στις Σέρρες. Επιτυχίες και του Αετού Καβάλας σε αγώνες σκοποβολής. Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας νεανίδων στην Ιταλία θα λάβει μέρος η Ραφαέλα Αραμπατζή.

 

 

Διαβάστε επίσης