• 25 Απριλίου 2024,

Κου – κου , τζα !

 Κου – κου , τζα !

Θυμίζει λίγο Όλγα Τρέμη το κορίτσι της σημερινής μας φώτο με το τρομαγμένο βλέμμα.

Πάντως σαν την Όλγα καμμιά και δεν σας κρύβω οτι η Όλγα και το τρομαγμένο της βλέμμα μας λείπουν.

Αυτό το ΜΕΓΚΑ που έχει μπεί σε τροχιά λουκέτου μας έχει στερήσει πολλούς αγαπημένους ανθρώπους της τηλεόρασης και καθημερινές τηλεοπτικές συνήθειες.

Αυτή την εποχή το μεγάλο ( πάλαι ποτέ) κανάλι έχει αφήσει τα Καράτε Κιντ και μας θυμίζει τις πετυχημένες σειρές της Μιρέλας Παπαοικονόμου.

Αυτή την εποχή έχουμε το ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ με Κούρκουλο Άλκη και Μαρκουλάκη να κάνουν τα γυρίσματα στην άδεια της ορκωμοσίας απο τον ελληνικό στρατό.

Παιδάκια !

Πάντως οφείλω να ομολογήσω οτι το μεγάλο κανάλι είναι εφτάψυχο αφού απο το 2015 όλο κλείνει και ποτέ δεν κλείνει.

Πάντα είναι ένα βήμα πριν το λουκέτο αλλά κάτι γίνεται και παίρνει νέα παράταση ζωής.

Επίσης είναι αλήθεια οτι με την συμμετοχή του Μαρινάκη στην μετοχική σύνθεση του καναλιού , προς στιγμή πιστέψαμε οτι θα σωνόταν η παρτίδα αλλά πέσαμε έξω.

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

Τουλάχιστον πριν κλείσει να προλάβουμε να δούμε όλα τα επεισόδια του σήριαλ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ που έχει γράψει την δική του ιστορία στο χώρο της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

Το ΜΕΓΚΑ θα πρέπει να έχετε υπόψη σας οτι είναι το πρώτο ιδιωτικό κανάλι που άρχισε να εκπέμπει κάπου εκεί γύρω στο 1989 με Χατζηνικολάου στην σύνθεση του ο οποίος έβγαινε με γυαλί σαν αυτό που φοράει ο Ζάχος Χατζηφωτίου και μας έλεγε το δελτίο ειδήσεων ενώ είχε και μια φορά την εβδομάδα μια εκπομπή όπου συνήθιζε να παίρνει συνεντεύξεις απο πολιτικούς και κυρίως ηθοποιούς και ερμηνευτές.

Υπήρχε μια εποχή αρκετά μεγάλη όπου το ΜΕΓΚΑ ξεκινούσε και τελείωνε στο Νίκο Χατζηνικολάου.

 

Η τράπεζα  ΠΕΙΡΑΙΩΣ επί της Βενιζελου έκλεισε προσωρινά γιατί θα γίνει κατάστημα όπου όλες οι υπληρεσίες θα προσφέρονται στον πελάτη ηλεκτρονικά.

Υπάλληλοι δεν θα υπάρχουν.

Είναι τα καταστήματα τελευταίας γεννιάς που υπάρχουν σε όλες τις μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις και εδώ και λίγα χρόνια έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους και στην Ελλάδα.

Πρώτα η Εθνική και μετά οι υπόλοιπες.

 

Στις αρχές του Μάη θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της διαδικασίας των stress test για τις ελληνικές τράπεζες που φαίνεται οτι θα στεφθεί απο επιτυχία.

Αν έτσι είναι τα πράγματα καταλαβαίνετε και εσείς οτι οι ελληνικές τράπεζες θα έχουν ξεπεράσει έναν ακόμα δύσκολο κάβο προκειμένου και αυτές να πάνε παρακάτω , στην επόμενη μέρα.

Το γράφω αυτό γιατί πριν απο μερικούς μήνες ήταν πάρα πολλές οι φωνές όλων αυτών που μας έλεγαν οτι οι ελληνικές τράπεζες δεν θα περάσουν αυτά τα test και θα μπούμε σε νέες περιπέτειες.

Ευτυχώς φαίνεται οτι δεν θα επαληθευτούν και έτσι θα γλυτώσουμε τα χειρότερα.

 

Επιστροφή στα σχολεία για τα παιδιά μετά απο ένα 15νθήμερο ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Για τον λόγο αυτό τις πρώτες αυτές μέρες να είμαστε και εμείς οι γονείς αλλά και  εσείς οι καθηγητές επιεικείς με τα παιδιά που θέλουν κάποιο χρόνο προσαρμογής.

Έτσι και αλλιώς για τα παιδιά ξεκινάει η τελική ευθεία η οποία έχει την καθιερωμένη εκδρομή , για τα μεγαλύτερα παιδιά και τις εξετάσεις σε δεύτερη φάση.

Για τα παιδιά του Δημοτικού τα πράγματα είναι πιο εύκολα.

 

Μετρήσεις απο έναν καινούργιο σταθμό που θα δημιουργθεί με πρωτοβουλία Δημοτικής και Περιφερειακής αρχής προκειμένου να βρούμε τις απαντήσεις που ψάχνουμε.

Απαντήσεις που έχουν να κάνουν με την μόλυνση της ατμόσφαιρας κυρίως απο το εργοστάσιο της ΒΦΛ.

 

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ για αυτή την εβδομάδα η πιο ζεστή μέρα θα είναι η Πέμπτη όπου η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς κελσίου.

Κάθε μέρα που περνάει να ξέρετε οτι μας φέρνει πιο κοντά στην θάλασσα η οποία έχει γλυκάνει και μας περιμένει.

Είναι ακόμα κρύα αλλά είναι ολοφάνερο οτι μας περιμένει.

Τα μεταξωτά και να φυσάει και τα μαγιό στο πάνω ράφι.

Μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να σηκώσουμε χαλιά και χειμωνιάτικα ρούχα και τον Μάϊο κάνουμε την πρόβα τζενεράλε για το φετεινό καλοκαίρι.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

Όλα θα πάνε καλά να είστε σίγουροι και να έχετε το νού σας γιατί τα καλύτερα έρχονται.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης