• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Πολλά ήταν και χθες τα νέα κρούσματα κορωνοϊού για το χερσαίο τμήμα του Ν. Καβάλας. Τα ειδικότερα στοιχεία δείχνουν ότι αυτά αφορούν κυρίως την πόλη. Αυξήθηκαν οι ασθενείς στο Νοσοκομείο ενώ λιγότερα από 400 ήταν τα εμβόλια που έγιναν στη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Περισσότεροι από 100 άνθρωποι βρέθηκαν χθες το πρωί στο νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να κάνουν τεστ κορωνοϊού.

Με επιτυχία η χθεσινή εξόρμηση κατοίκων του Αμυγδαλεώνα για τον καθαρισμό του δάσους κοντά στο χωριό. Κλειστό γυμναστήριο αποκτά η Νέα Πέραμος με χρήματα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Διατηρείται η διαφωνία εταιρίας- εργαζόμενων στα Πετρέλαια, δεν υπάρχει διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών. Αυξημένη η κίνηση χθες το μεσημέρι στο λιμάνι της Κεραμωτής, τόσο προς τη Θάσο όσο και από τη Θάσο.

Βυθίστηκε ερασιτεχνικό σκάφος κοντά στα Κοίνυρα της Θάσου. Όχι μόνο δόθηκε στην κυκλοφορία αλλά παρουσιάζει αυξημένη κίνηση ο δρόμος της ΜΟΜΑ. Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Παγγαίου για τα προβλήματα των γεμάτων βόθρων στην παραλία Οφρυνίου. Από την οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στο ύψος του «Ανθή Καραγιάννη» ξεκινά το έργο κατασκευής δικτύου οικιακού φυσικού αερίου.

Τρεις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 ετοιμάζει η Θασιακή Ένωση, όλες θα γίνουν στη Θάσο. Το Δημαρχείο της Θάσου επισκέφθηκε χθες ο Μητροπολίτης Τριπόλεως του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας. Αυξημένη η παρουσία τουριστών από τη Λιθουανία σε Θάσο και Σαμοθράκη. Το απόγευμα στην Ελευθερούπολη εκδήλωση για την ασφάλεια στη θάλασσα και την αποφυγή ατυχημάτων.

Μάλλον αύριο θα εκδοθεί η εγγυητική επιστολή του ΑΟΚ, την Πέμπτη θα σταλεί στην αρμόδια αρχή το αίτημα της ομάδας για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της SL2. Στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης ο Αλέξανδρος Ράπτης. Επανήλθε στο Νέστο ο Γκατζολάρη.

Διαβάστε επίσης