ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

Νέα και οριστική απόφαση αύξησης των δημοτικών τελών για το 2020 έλαβε χθες βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Η πρώην Δήμαρχος απέσυρε την πρόταση της κι έτσι εγκρίθηκε η αρχική πρόταση Μουριάδη. Στη συνεδρίαση επικράτησαν χαμηλοί τόνοι, για την πρόταση έργων- μελετών στην Παναγία ειπώθηκαν λίγα λόγια. Νωρίτερα χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος υποστήριξε ότι το περιεχόμενο της πρότασης μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ. Από σήμερα συζητείται στα συλλογικά όργανα του Δήμου ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς.

 

Η υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων ενέκρινε κατεδάφιση επικίνδυνου κτίσματος στην οδό Βυζαντίου στην Παναγία. Ασθενοφόρο δυσκολεύτηκε να φθάσει στη στοά Μεγάλου Αλεξάνδρου για να δώσει πρώτες βοήθειες σε ηλικιωμένο λόγω της παρουσίας οχημάτων χρηματαποστολών στους πεζόδρομους. Δραματική από πλευράς έλλειψης προσωπικού χαρακτήρισε την κατάσταση στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Σταυρίδης. Πολύς κόσμος στον Απόλλωνα, στην εκδήλωση ΓΣΕΒΕΕ και Ομοσπονδίας για τα 100 χρόνια των δύο φορέων.

 

Ποσό 3.000 ευρώ διαθέτει το Επιμελητήριο για τις εορταστικές εκδηλώσεις των δήμων του Νομού. Η εταιρία Ακρόλιθος βραβεύτηκε 3η φορά σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Τους προστάτες της τιμά σήμερα στην Καβάλα η Πυροσβεστική υπηρεσία. Σε συνεδριάσεις της Βουλής μίλησαν οι βουλευτές Γιάννης Πασχαλίδης, Μακάριος Λαζαρίδης. Προετοιμάζεται από εθελοντές και δημοτικούς υπαλλήλους η διανομή τροφίμων από το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο.

 

Στο Κοκκινόχωμα η επόμενη εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Χάρη Τσιρκινίδη «Το κόκκινο ποτάμι». Από τη Δευτέρα ως το τέλος του χρόνου στην πλατεία το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του οργανισμού «Χαμόγελο του παιδιού».

 

Την Κυριακή το μεσημέρι στις 3, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση, η εντός έδρας αναμέτρηση του ΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ηρακλής Καβάλας κατέκτησε το κύπελλο της Β1 κατηγορίας στην ΕΠΣ Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης