• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ 2023

Επιφυλακτικοί είναι οι εκπρόσωποι του ΔΙΠΑΕ Καβάλας στην πρόταση του Δημοκρίτειου για την απορρόφηση και ενσωμάτωση των τοπικών σχολών. Δηλώνουν άγνοια περί της συζήτησης που έγινε στην Κομοτηνή. Όπως επίσης δεν γνωρίζουν το παραμικρό για το σχέδιο απορρόφησης που ισχυρίζεται ότι εκπόνησε το Πανεπιστήμιο της Θράκης. Η νομαρχιακή Καβάλας της ΝΔ προσκάλεσε σε εκδήλωση της στο τέλος του μήνα την Υπουργό Παιδείας. Αν η επίσκεψη γίνει, τότε θα είναι μια καλή αφορμή η σχετική συζήτηση να συνεχιστεί.

 

Αθρόα προσέλευση εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών στις εκλογές που έγιναν το Σαββατοκύριακο για το νέο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου τους. Πρώτος σε σταυρούς ο Αντώνης Μαστοράκης. Και χθες ταλαιπωρήθηκαν κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα από διακοπή νερού λόγω βλάβης σε αντλία δεξαμενής. Σήμερα θα γίνει γνωστή η τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών για τις Οικονομικές Επιτροπές των Δήμων. Χωρίς την αντιπολίτευση και η χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας. Τέλος του μήνα θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Έπρεπε να έχει ήδη ανακοινωθεί, είπε χθες ο Δημήτρης Παπουτσής. Το βράδυ της Παρασκευής κόβει πίτα ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Στην εκδήλωση θα παραστεί ο γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης.

 

7 ήταν χθες οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο. Σήμερα ίσως πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο η βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου. Ιδιώτες επαγγελματίες της πόλης έκαναν δωρεά απινιδωτή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Δωρεά συστήματος ελέγχου εισόδου στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Διοικητικά στελέχη της Eurobank επισκέφθηκαν χθες τον Δήμαρχο. Λίγες επιχειρήσεις λειτούργησαν προχθές Κυριακή- πρώτη Κυριακή των Χειμερινών εκπτώσεων- στην αγορά της Καβάλας. Με απόφαση του Δημάρχου Παγγαίου ορίστηκε η επιστημονική επιτροπή του 3ου συνεδρίου τοπικής ιστορίας. Υπογράφηκε χθες από το Δήμαρχο Παγγαίου η σύμβαση έργου 1 εκ ευρώ κατασκευής 3 δεξαμενών ύδρευσης.

 

Ο ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας μοίρασε δώρα στους οφελούμενους του ΚΔΑΠ ΑμΕΑ του Δήμου Καβάλας. Βιωματικό εργαστήριο για εφήβους οργανώνει το ΔΗΠΕΘΕ. Με τη συμμετοχή του Γιάννη Κανίογλου έγιναν πιο όμορφος εσωτερικός τοίχος του Λιμεναρχείου. Βασιλόπιτα έκοψε η χορωδία ΣυνΩΔΗπόροι.

 

Οριστικά στις 3 αύριο το μεσημέρι το αυριανό ματς του ΑΟΚ με το Βύρωνα. Από την Αθήνα ο διαιτητής της αναμέτρησης. Ο Στέλιος Ιγνατιάδης νέος προπονητής στον Άρη Πηγών Αλλαγή προπονητή και στην ομάδα της Ποταμιάς.

 

Διαβάστε επίσης