• 16 Απριλίου 2024,

Μεγάλη ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ Καβάλας για την επιτυχία της Κυριακάτικης εκδήλωσης

 Μεγάλη ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ Καβάλας για την επιτυχία της Κυριακάτικης εκδήλωσης

Η εικόνα της γεμάτης από κόσμο αίθουσας της Δ. Βιβλιοθήκης ικανοποιεί τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Σε αυτές τις θετικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η πολιτική εκδήλωση με κοπή της βασιλόπιτας του 2023.

Το τυχερό νόμισμα βρέθηκε στο κομμάτι του προέδρου κ. Νίκου Ανδρουλάκη. Αρχικά στην εκδήλωση μίλησαν η κ. Ολυμπία Αποστόλου (μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου) και ο κ. Παναγιώτης Βλάχος (μέλος της Κεντρικής Επιτροπής).

Η κ. Αποστόλου μεταξύ άλλων είπε:

«Οι αντίπαλοι μας μοιάζουν μεταξύ τους. Εμείς δεν μοιάζουμε ούτε με τη ΝΔ, ούτε με το ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μας βοηθούν καθόλου. Για αυτό και οι οργανώσεις, τα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ πρέπει να μεταδώσουν το μήνυμα του κόμματος μας προς τους υπόλοιπους πολίτες. Τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ τραβούν τη χώρα προς τα πίσω».

Ο κ. Βλάχος άρχισε την ομιλία του λέγοντας ότι «Η σημερινή πετυχημένη εκδήλωση σε αυτήν την κατάμεστη αίθουσα πρέπει να γίνει το εφαλτήριο ενός θετικού αποτελέσματος στις εκλογές. Είναι άξιο απορίας το τι άφησε στην Καβάλα η πρόσφατη επίσκεψη Μητσοτάκη. Η Κυβέρνηση είναι καλή στην επικοινωνία και κακή στην ουσία».

Την εκδήλωση μεταξύ άλλων παρακολούθησαν οι πρώην βουλευτές Τσακλίδης, Εμινίδης, Παπουτσής, Τιμοσίδης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Α. Γρανάς, ο πρώην Δήμαρχος Κ. Σιμιτσής. Πρώην γραμματείς της Νομαρχιακής Επιτροπής κ.α. Απουσίαζε ο κ. Μουριάδης, δήλωση του οποίου διαβάστηκε στην έναρξη της εκδήλωσης.

Για την εκδήλωση εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:  Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η προχθεσινή (15.01.2023) πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ./Κιν.αλ. Καβάλας, την οποία πλαισίωσαν με τις ομιλίες και πολιτικές τους τοποθετήσεις οι Παναγιώτης Βλάχος,

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, και η Ολυμπία Αποστόλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, αμφότεροι πρόσωπα από τη «νέα γενιά» στελεχών της παράταξης μας. Σε μια αίθουσα γεμάτη από φίλους και μέλη της παράταξης μας, οι ομιλητές έδωσαν τον «τόνο» και ανέλυσαν τις θέσεις του κόμματος σε θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και την πολιτική σκηνή της χώρας.

Ξεχωριστή αναφορά δε έγινε και στο πρόσφατο υποτιμητικό «πέρασμα» του Πρωθυπουργού από την περιοχή της Καβάλας, στην οποία ήρθε και έφυγε σαν «κυνηγημένος» και στην απουσία, σε κεντρικό επίπεδο, αναπτυξιακού σχεδίου για την περιοχή μας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για την παράταξη μας, από το Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ./Κιν.αλ. Καβάλας κ. Κωνσταντίνο – Κάρολο Παπαδόπουλο, ο οποίος, λαμβάνοντας το λόγο, ενημέρωσε τους φίλους και τα παρευρισκόμενα μέλη, ότι το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες πολιτικές εκδηλώσεις με την παρουσία και πάλι νέων στελεχών του κόμματος μας, αλλά και για την πιθανή έλευση του Προέδρου μας στην περιοχή της Καβάλας.

Διαβάστε επίσης