• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΝΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΝΗ 2019

Στη διάρκεια της ημέρας θα ανακοινωθούν όπως φαίνεται οι 6 υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμμετοχή των Καλαντζή, Λαζαρίδη, Παναγιωτόπουλου, Παπουτσή, Πασχαλίδη και Χατζηκωνσταντίνου. Χθες ανακοινώθηκαν οι 6 υποψήφιοι του ΚΚΕ. Περιοδεία στη Θάσο έκαναν το τριήμερο οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Στην Καβάλα από σήμερα ο Ανδρέας Νεφελούδης και ο Μάριος Μουζάλας. Πιθανή και η επίσκεψη Σπίρτζη, προς το τέλος της εβδομάδας.

 

Συμμετοχή στις επιτροπές της Περιφέρειας που θα προετοιμάσουν το νέο ΕΣΠΑ ζητούν τα Επιμελητήρια. Σημαντικές ζημιές στις καλλιέργειες στο Μυρτόφυτο προκάλεσε το μπουρίνι της Παρασκευής. Επανήλθε από το Σάββατο στα δρομολόγια το υδροπτέρυγο. Φήμες κάνουν λόγο για ιδιωτικοποίηση του κτιρίου της παλιάς Μεραρχίας. Καταδικάστηκε στο Τριμελές για παράβαση καθήκοντος η διοίκηση του δημοτικού λιμενικού ταμείου Θάσου.

 

Συνεχίζονται το πρωί τα έργα οπτικών ινών στο κέντρο της πόλης. Πρόβλημα χόρτων που δεν κόπηκαν έγκαιρα και στο Νέο Ζυγό. Λύματα στο οδόστρωμα της οδού Υψηλάντου. Ως το τέλος της εβδομάδας πρόγραμμα στειρώσεων ζώων από τον σύλλογο «Αίσωπο». Διαμαρτυρία στην Καλαμίτσα έκαναν χθες μέλη του ΚΚΕ, ζήτησαν οργάνωση και ελεύθερη πρόσβαση στην ακτή.

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Ελευθερίων βραβεύονται το μεσημέρι από το δήμο Καβάλας ο Στράτος Καλαφάτης, ο Σωτήρης Ξώγνος και ο Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης. Σύλλογος κατοίκων δημιουργείται στη συνοικία του Βύρωνα. Με συνέντευξη τύπου στο Καρνάγιο παρουσίαζεται το απόγευμα το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Φιλίππων.

 

Πενταμελή επιτροπή συγκρότησε ο ΑΟΚ για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ. Χρυσό μετάλλιο από τις παγκορασίδες του ΑΣΕΑ Καβάλας στο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που έγινε στην πόλη μας. 18 μετάλλια συγκέντρωσαν παλαίμαχοι κολυμβητές του ΟΘΑΚ και του ΝΟΚ που έλαβαν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης