• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΓΕΝΑΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΓΕΝΑΡΗ 2021

Ομαλή ήταν για την πόλη της Καβάλας η επαναλειτουργία της αγοράς. Ο κόσμος παρά το κρύο κατέβηκε στο κέντρο, είδε τις βιτρίνες. Ψώνισε. Τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα. Ικανοποιημένοι οι επαγγελματίες. Ουρές έξω από ορισμένα καταστήματα. Το πρωί της Δευτέρας οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ συνάντησαν στην Αθήνα τον Υπουργό Ανάπτυξης. Μεταξύ των άλλων του μίλησαν και για τα προβλήματα λειτουργίας του ενδιάμεσου φορέα ΔΕΣΜΟΣ.

 

Συνεχίστηκε χθες στο Νοσοκομείο ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων. Παρελήφθησαν ακόμη 400 εμβόλια. Ράπιντ τεστ κατόπιν ραντεβού στις εγκαταστάσεις της Μεραρχίας. Ράπιντ τεστ σήμερα στην Ποταμιά.

 

Δεν υπήρξε απαρτία στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω αποχής διαμαρτυρίας προς το Δήμαρχο παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Ο Μητροπολίτης ευλόγησε και έκοψε τη βασιλόπιτα ζητώντας διευκόλυνση για έναν νέο ιερό ναό στα Ποταμούδια. Ο Θόδωρος Μουριάδης υποσχέθηκε συνεργασία με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, θα εξεταστεί εκ νέου η λειτουργία του χώρου στάθμευσης στη Ροδόπη χωρίς χρήματα.

 

Η Πυροσβεστική υπηρεσία αντιμετώπισε χθες το απόγευμα περιστατικό υπερθέρμανσης καμινάδας σε κατοικία στο Βύρωνα. Με την τροποποίηση των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού επιστρέφουν στις λαϊκές του Ν. Καβάλας βιομηχανικά είδη και είδη ένδυσης- υπόδησης. Διακοπή νερού σε διάφορες συνοικίες της πόλης ανακοίνωσε για σήμερα η ΔΕΥΑΚ. Δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου ζητά με ανακοίνωση της η παράταξη της αντιπολίτευσης στο Δήμο Θάσου «Πάμε Μαζί».

 

Η ΕΡΤ για τα ντοκιμαντέρ των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση ζήτησε και πήρε άδεια να βιντεοσκοπήσει το Ιμαρέτ, το σπίτι του Μεχμέτ Αλή, τις Καμάρες και το Φρούριο. Δόθηκε στη δημοσιότητα πρόγραμμα διαδικτυακών εκδηλώσεων του ΔΗΠΕΘΕ.

Διαβάστε επίσης