• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Με έμμεσο τρόπο ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος δικαιολογεί τις ανησυχίες για τα οφέλη της Καβάλας από το έργο της κατασκευής του δικτύου οικιακού φυσικού αερίου. Ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε χθες ότι η Καβάλα διεκδικεί περισσότερα από αυτό. Είναι γνωστό ότι το έργο φαίνεται να αφορά μόνο την περιοχή του Περιγιαλίου. Ο αντιπεριφερειάρχης είπε επίσης χθες ότι η Εγνατία οδός για να επανέλθει στο έργο των διοδίων είναι πιθανό να μετακινήσει το σημείο κατασκευής του κτιρίου διοίκησης.

 

Ένταση χθες βράδυ στη διάρκεια της πορείας για τη Μακεδονία. Αντιμέτωποι με αντιεξουσιαστές ορισμένοι από τους διαδηλωτές. Μεσίστιες οι σημαίες στη Μητρόπολη και στους ιερούς ναούς. Αστυνομική παρουσία στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου λειτουργούν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ανακάλεσε δηλώσεις του ο Χρήστος Πριονίδης, την αποπομπή του από τη ΝΔ ζητά με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Νέες διαμαρτυρίες πολιτών για ενοχλητική μυρωδιά προερχόμενη από το Βιολογικό Καθαρισμό. Συνέχισε τη δωρεά υπολογιστών στο Δήμο Καβάλας ο σύλλογος Φίλος από τη Νυρεμβέργη. Ελέγχους για το παρεμπόριο ζητά από τις τοπικές υπηρεσίες ο Εμπορικός Σύλλογος. Γενική συνέλευση το πρωί δασκάλων και νηπιαγωγών. Εντός των ημερών εγκαθίστανται στο αεροδρόμιο τα πυροσβεστικά αεροπλάνα τύπου Πετζετέλ.

 

Εξετάσεις για απόκτηση επάρκειας εκτελωνιστή θα γίνουν στο Τελωνείο τον Σεπτέμβρη. Σύλληψη δύο γυναικών για κλοπή ρούχων σε τοπικές επιχειρήσεις. Ο Δήμος Νέστου καταγγέλλει και καταδικάζει θανάτωση ζώων στην Κεραμωτή. Στο νοσοκομείο του Χιούστον ο νεαρός Στράτος Ραφαήλ Μπίνης. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι η πρόεδρος του νομικού προσώπου Αλληλεγγύη. Συνεδριάζει σήμερα η οργανωτική επιτροπή του αεροπορικού σόου.

 

Πολύς κόσμος χθες το απόγευμα στην Παλιά Μουσική, στην παρουσίαση του βιβλίου που έγραψε ο εκπαιδευτικός Κώστας Βλαστάρης. Ο Νίκος Λυγερός μιλά αύριο το απόγευμα σε εκδήλωση της ΠΕΔ ΑΜΘ που θα γίνει στη Δ. Βιβλιοθήκη.

 

Νέα διοίκηση έχει από χθες ο ΑΟΚ με πρόεδρο τον Αντώνη Αντωνίου. Άμεσα οι συζητήσεις με τον Κώστα Ανυφαντάκη για να παραμείνει προπονητής της ομάδας. Έφυγε από τον Αετό Ορφανού ο Δούμπλατζης.

 

 

Διαβάστε επίσης