ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Πληθαίνουν καθημερινά οι πληροφορίες και οι ενδείξεις σύμφωνα με τις οποίες όλη η γέφυρα μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο είναι επικίνδυνη, ως εκ τούτου πρέπει να κατεδαφιστεί. Η αυτοψία της προηγούμενης εβδομάδας απέδειξε ότι εγκυμονεί κινδύνους ακόμη και η διαδικασία λήψης δειγμάτων για τις απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα γίνει από ιδιωτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης κι αφού νωρίτερα υπογραφεί η σχετική σύμβαση.

 

Το μεσημέρι στο Επιμελητήριο σύσκεψη για τα θέματα της ΒΦΛ. Κατά πλειοψηφία το ψήφισμα που ενέκρινε χθες βράδυ για το ίδιο θέμα το δημοτικό συμβούλιο. Πυρκαγιά σε κατοικία στο Βύρωνα, ερευνώνται τα αίτια της. Σε καλό δρόμο η διοργάνωση του αεροπορικού σόου αρχές Ιουλίου, δεν γίνεται η εκδήλωση στη Νέα Πέραμο. Συγκρατημένη αισιοδοξία από την Αστυνομία για την εξιχνίαση της ληστείας την περασμένη Παρασκευή σε κατοικία στα Κηπιά.

 

Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών αναφέρει συγκεκριμένα από ποιες δημοτικές ενότητες εκλέγονται οι δημοτικοί σύμβουλοι στα 4 δημοτικά συμβούλια των δήμων του Ν. Καβάλας. Ικανοποίηση Μαρκόπουλου επειδή επανήλθαν στο πρόσωπο του οι βασικές αρμοδιότητες του χωρικού αντιπεριφερειάρχη. Στην οδό 7ης Μεραρχίας συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις. Ανακοίνωση του Εμπορικού συλλόγου για συμμετοχή των μελών του στις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας. Περισσότεροι πυροσβέστες το Καλοκαίρι σε Καβάλα και Θάσο.

 

Ανακοίνωση απάντηση Ξουλόγη στα όσα είπε ο Φίλιππος Αναστασιάδης στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου. Στην Ξάνθη η επόμενη προεκλογική εκδήλωση του Κωστή Σιμιτσή.

 

Την Τετάρτη 10 Απρίλη παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ στην Κωνσταντινούπολη. Ο νέος διοικητής της ΧΧ Μεραρχίας συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Στέφανο. Την Κυριακή γενική συνέλευση του συλλόγου κατοίκων Ποταμουδίων.

 

Χαμηλούς τόνους κρατά ο ΑΟΚ για τα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος. Ευχαριστήριες προς τον φίλαθλο κόσμο δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη. Ολοκληρώνεται το έργο της εγκατάστασης προβολέων στο Βερούλιο.

Διαβάστε επίσης