• 9 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Έντονη η διαφωνία του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας στην προοπτική εκτέλεσης έργων επί της οδού Ομονοίας αμέσως μετά το Πάσχα. Ο πρόεδρος του συλλόγου ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, ζήτησε οι εργασίες για την αλλαγή του δικτύου ύδρευσης να γίνουν το Φθινόπωρο. Για μετά το Καλοκαίρι μετατέθηκαν οι εργασίες στην Ομόνοια και για το δίκτυο φυσικού αερίου. Δεν βρέθηκαν αρχαία στην πλατεία Καπνεργάτη, το έργο συνεχίζεται κανονικά.

 

Δεν εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Αθωώθηκε στο Τριμελές πρώην μέλος του Κοινωνικού Πανεπιστημίου. Μικρό παιδί τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όταν η τραμπάλα στην οποία έπαιζε έσπασε, το περιστατικό έγινε σε παιδική χαρά στο Πάρκο. Παραμένουν πολλές οι οικοδομικές άδειες που εκδίδουν οι πολεοδομίες των Δήμων, σε χώρο κατοικίας μετατρέπεται και τμήμα αποθήκης. Τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα χωρίς κρούσματα κορωνοϊού ο Ν. Καβάλας, λίγα σχετικά τα τεστ των συνεργείων του ΕΟΔΥ. Προσλήψεις επικουρικού προσωπικού για το Καλοκαίρι ζητούν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Καβάλας. Αλλάζει η βάση των ασθενοφόρων στη Θάσο, μεταφέρεται από το Κ.Υ. Πρίνου στη Σκάλα Σωτήρος. Απομακρύνθηκε το κουβούκλιο άδειου περιπτέρου απέναντι από το «Ασημακοπούλου».

 

Να μας λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους, ζητά από το Δήμο Καβάλας ο πρόεδρος του Eurotaxi Μάκης Τερλάκης. Δεκτό το αίτημα του σωματείου από τον ΟΛΚ, τρεις θέσεις στάθμευσης Ταξί στην αρχή της οδού Αβέρωφ. Εθελοντική εργασία του Γιώργου Βορίδη, καθάρισε από τα χόρτα το πεζοδρόμιο παράλληλα με τον κεντρικό δρόμο του Παληού. Από την Πέμπτη 4 Απριλίου οι νέες κάρτες ΑμεΑ για αστικά και υπεραστικά λεωφορεία. Την Τετάρτη 10 Απριλίου εγκαινιάζεται η έκθεση γεύσεων από την ΑΜΘ, στη στάση του μετρό στο Σύνταγμα.

 

48 χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε χθες το ξενοδοχείο Λούσυ. Και την Καβάλα επισκέφθηκαν φοιτητές του τμήματος Αρχιτεκτόνων του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου, η επίσκεψη είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Πετυχημένες εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο των συνοικιακών συλλόγων Κηπούπολης- Καλαμίτσας και Αγίου Κωνσταντίνου.

 

Λίγες φαίνεται ότι θα είναι οι αλλαγές στην ενδεκάδα του ΑΟΚ στο αυριανό ματς κυπέλλου με τον Άρη Πηγών. Ο ΑΟΚ έχει στόχο και την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης