ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ειδική συνεδρίαση για την Καλαμίτσα θα κάνει το προσεχές διάστημα το δημοτικό συμβούλιο ενώ με πρωτοβουλία της κ. Δημάρχου θα διεκδικηθεί δικαστικά η παραλία. Μία ακόμη φορά η ΕΤΑΔ δεν τήρησε τις υποσχέσεις της, τις οποίες έδωσε προ λίγων ημερών στον Θόδωρο Μουριάδη. Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν εγκρίθηκε αλλαγή των όρων παραχώρησης του Πάρκου Φαλήρου σε ιδιώτη. Ως εκ τούτου είναι στον «αέρα» η πραγματοποίηση του φεστιβάλ φαγητού.

 

Με πολύ κόσμο η χθεσινή εκδήλωση Μακάριου Λαζαρίδη στην Ελευθερούπολη. Το βράδυ μιλά στον Γαλαξία ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στη ΔΕΥΑΚ θα είναι το πρωί η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου. Δεν είχε κόσμο η χθεσινή εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής με ομιλητή τον Θόδωρο Μαργαρίτη. Ικανοποίηση Μορφίδη επειδή προχωρά ο διαγωνισμός για τα ηλεκτρονικά διόδια. Επίσκεψη στην Ιχθυόσκαλα για τον Γιάννη Πασχαλίδη.

 

Για τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα ενημερώθηκαν από τη δικηγόρο Ελπίδα Κεβρεκάκη αξιωματικοί της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου. Άρχισε στο ΤΕΙ το Θερινό Σχολείο, θέμα του οποίου είναι τα φωτοβολταϊκά συστήματα. Ακόμη καλύτερο θα είναι το φετινό φεστιβάλ Cosmopolis. Με αφορμή τις συχνές διακοπές νερού έγινε χθες βράδυ λαϊκή συνέλευση στο χωριό των Φιλίππων. Ανακοίνωση Χρήστου Ποτόλια για τα προβλήματα στο Παληό.

 

Ένα εντυπωσιακό σκάφος αναψυχής που μεταφέρει τουρίστες βρίσκεται από χθες το πρωί στο λιμάνι. Εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν οι δύο μηχανισμοί που βοηθούν ΑμΕΑ να κάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα. Αύριο το απόγευμα γενική συνέλευση των μελών του σωματείου καφεζυθοπωλών.  Η δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας συμμετέχει στην Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης.  Συναντήσεις με φορείς της Θάσου είχε η διοίκηση της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας.

 

Εντός των ημερών ξεκινά για τον ΑΟΚ ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Πρόθεση του προπονητή είναι να διατηρηθεί ο περσινός κορμός της ομάδας.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης