• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Μια ακόμη προειδοποίηση προς τους επαγγελματίες της εστίασης απηύθυνε χθες η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων πρέπει δύο τουλάχιστον πλευρές να είναι ανοιχτές, επανέλαβε ο Αστυνομικός Διευθυντής Γιάννης Καραμανλής στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου με τον οποίο συναντήθηκε. Στη συνέχεια το Επιμελητήριο εξέδωσε δελτίο τύπου με αναλυτική αναφορά στην εφαρμογή του μέτρου. Σάββατο και Κυριακή η αστυνομία έκανε ελέγχους στην Καβάλα κι όπου δεν βρήκε ανοιχτές δύο πλευρές εξωτερικών χώρων επέβαλλε πρόστιμο από 2.000 έως 5.000 ευρώ.

 

Αυξήθηκαν οι ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο, λειτουργεί δεύτερη κλινική στον 3ο όροφο του ιδρύματος. 88χρονος Αμερικανός επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου νοσηλεύεται με πνευμονία στο Νοσοκομείο. Βρέθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που ξημερώματα Κυριακής παρέσυρε τρία σταθμευμένα δίκυκλα στην οδό Φιλίππου. Η ΠΕ Καβάλας και οι Γιατροί του Κόσμου εμβολιάζουν κατά της μηνιγγίτιδας παιδιά προσφύγων που δεν έχουν ΑΜΚΑ.

 

Φωτιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία έκαψε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ χθες το μεσημέρι στις Κρηνίδες. Το λεωφορείο ήταν άδειο, προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά χωρίς να τα καταφέρει ο οδηγός του. Το Δασαρχείο Καβάλας μέσω του Δήμου επέβαλε πρόστιμο 300 ευρώ σε οδηγό που σε δασική οδό παρέσυρε τραυμάτισε και εγκατάλειψε δεσποζόμενο σκύλο. 6 νέα οχήματα στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Νέστου. Με τηλεδιάσκεψη η χθεσινή συνεδρίαση του Συντονιστικού για την λήψη μέτρων εν όψει του Χειμώνα. Καταψηφίζω το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Καβάλας για το 2022, γράφει σε άρθρο του ο Χρήστος Ποτόλιας. Και ο σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Καβάλας κατά των συγχωνεύσεων τμημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια.

 

Την Κυριακή εκδήλωση της ομάδας των Παραμυθάδων που φέτος συμπληρώνουν 10 χρόνια δραστηριότητας. Η εκδήλωση θα γίνει στον αίθριο χώρο της Δ. Βιβλιοθήκης. Κείμενο του Γιάννη Βύζικα για τα έργα ανάπλασης που δεν έγιναν στην συνοικία της Παναγίας. Χρυσό μετάλλιο για τον Καβαλιώτη Ανδρέα Ναλμπάντη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Microsoft. Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΔΗΠΕΘΕ για τον Νοέμβρη και τον Δεκέμβρη.

 

Μετά τη χθεσινή κλήρωση της SL2 στην οποία συμμετείχε ο ΑΟΚ, δίδεται προτεραιότητα στο θέμα των δελτίων ποδοσφαιριστών και στη δυνατότητα μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας μας.

Διαβάστε επίσης