ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Στο Σταυρό του Αμυγδαλεώνα βρίσκονται από χθες αγρότες όλου του Ν. Καβάλας μαζί με 50 περίπου τρακτέρ. Πιέζουν προκειμένου το κράτος να τους στηρίξει περισσότερο. Άμεσα θα αποφασίσουν τις επόμενες τους κινήσεις αν και δεν φαίνεται ότι θα κλείσουν δρόμο ή δρόμους. Στις 10 το πρωί θα βρίσκονται έξω από το Διοικητήριο. «Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τους αγρότες στην Ελλάδα» είπε ο Νίκος Δημόπουλος, πρόεδρος των κτηνοτρόφων. «Μέχρι τώρα μας έδωσαν ψίχουλα» τόνισε ο πρόεδρος των αγροτών του Δήμου Παγγαίου Γρηγόρης Γρουζίδης. Ίδιο αγροτικό μπλόκο από τους αγρότες της Δράμας, κοντά στα σύνορα της Εξοχής.

 

Ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης εξελέγη ομόφωνα χθες νέος πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ. Λειτουργική κατάληψη κάνουν το πρωί κάτοικοι των Λιμεναρίων στο υποβαθμισμένο ταχυδρομικό κατάστημα της περιοχής. Απέφυγαν τις δηλώσεις οι εμπλεκόμενοι στο θέμα του έργου ανακαίνισης του Αμφιθεάτρου, περιμένουν να μάθουν πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα στατικότητας. Περίπου 35 σύνεδρους θα έχει η οργάνωση της Καβάλας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσα τους οι πρώην βουλευτές Ελευθεριάδου- Εμμανουηλίδης- Μορφίδης. Τους υπό διαμαρτυρία αγρότες συνάντησαν χθες το μεσημέρι στο Σταυρό εκπρόσωποι της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Φωτιά εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε παλιό οινοποιείο κοντά στο Ελαιοχώρι.

 

Ανακοινώθηκε επίσημα από το Δήμο Καβάλας ότι επαγγελματίες της εστίασης που θίγονται από την εκτέλεση δημοτικών έργων δεν θα πληρώνουν προσωρινά τέλη τραπεζοκαθισμάτων. Το υδρογραφικό πλοίο του πολεμικού ναυτικού «Στράβων» χθες στο κεντρικό λιμάνι. Λόγω έλλειψης απαρτίας η γενική συνέλευση των επαγγελματιών της Δ.Ε. Φιλίππων θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα στο πρώην Δημαρχείο Κρηνίδων. Υπέρ της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης με Καβάλα και Θάσο δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Κελγιώργης. Εκδήλωση ημέρας καριέρας οργανώνει το Σαββατοκύριακο το ξενοδοχείο Γαλαξίας.

 

Στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης έκθεση ζωγραφικής του Αστέρη Γκέκα. Δωρεά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για τη μάχη κατά του καρκίνου έκανε τις εισπράξεις της χθεσινής μέρας του καταστήματος του ο επιχειρηματίας Γιάννης Σαρρής. Παρέμειναν λίγα και την προηγούμενη εβδομάδα τα δωρεάν ράπιντ τεστ που έκαναν οι Καβαλιώτες. Αντίστοιχα λίγα και τα θετικά περιστατικά. Την Κυριακή το μεσημέρι αποκριάτικο γλέντι του Συλλόγου Εβριτών Καβάλας.

 

Το Σάββατο κόβει βασιλόπιτα ο ΝΟΘΑΚ, βραβεύει αθλητές του που διακρίθηκαν στη διάρκεια του 2023.

 

Διαβάστε επίσης